Кај мене у комшилук сега им е сезоната веќе неколку години наназад. Се сменија времињата, и мачорите не се тоа што беа.
Како политиката е срање? Кога "другар ти" Павле Богоевски е во Белград во време на студентските протести.
Тогаш ке си се оградиш дека ке испиеш едно пиење и си одиш дома. Мене ми е чудно вака, затоа што не сум фан на ради-реда дружби, па никогаш не би излегла. Инаку се согласувам дека има луѓе кои сакаат да порачаат Џејмисон кога делат, а Бадел кога се сами. На вас е колку пати ке делите таков трошок.
И јас не сум фан, ама кога ќе почнат да инсистирааат А за порачките...... Кога излегуваат сами одат во поевтини ресторани. А со други одат во поексклузивни. Јас ако немам пари не излегувам. Или одам некаде зависно од буџетот со кој располагам. Честа појава е... Купи ми јадење. После ќе ти дадам пари. Ај купи ми цигари. После ќе ти дадам пари. И така парите нема да си ги добиеш
ПРЕВОЗБУДЕН СУМ ШО ЧЕ ОДАМ КАЈ ДРУГАР МИ НА ВЕРИДБА!!! (ваков бран на емоции ме налива и после извесен период бааам некој тешки негативни емоции, шо да прајш ракче дупло )
Цел ден генерлка, мајка 50г+ абе енергија како 20годишна, јас папсав А во меѓувреме ѕиркам постојано ракометов. Ех да тепа Катар па вечер да се навива на најјако, со тахикардии со се
Денес пак запален автобус на ЈСП. Абе жив ќе изгориш некое лабаво сабајле накај работа и другите нема да им чуе.
Јас го знам само правото оро За брзи ора и чочеци не ме планирајте Сестра ми кога правеше свадба, го слушам пејачот како вика Од сестрата на невестата со фамилијата. Му реков на маж ми Фати се ти прв за оро, оти низ врата ќе излезам
Сдк дека Од Ватикана до Ирана, мајмуну је довољна банана. Превземено. Од шо е толку голема вистина ова, ти доаѓа да заплачеш.
Луѓето се многу лоши. Речиси сите. 1% добродушни има. Секој ден, сѐ повеќе сум сигурен во ова. А тоа е толку тажно...