Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.771
    Допаѓања:
    169.368
    Не знам Манч, јас не мислам дека ако само жени се на позиција дека ќе е подобро. Ако рече некој така, нека кажи зошто мисли така. Јас мислам дека на позиција треба да има квалитетни луѓе со добар морален компас шо работи во корист на државата и населението пошто нели, јавна функција. Ама, знам дека ова е wishful thinking. За огромна жал. Ама мајка таква ме родила, имам надеж и вервам со напорна работа дека можиме да стигниме таму како општество.

Чукни на друга врата ако мислиш дека барем јас не сум фокусирана на ова. И не само за овај случај. На грешна врата си. Од таму, немам шо друго да продолжам со тебе. Ионака делот шо и покрај то шо ми е исцицана енергијата го накуцав - го скокна.

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.758
    Допаѓања:
    19.554
    Ironijata da bidi pogolema zhena sudijka go pomiluvala ama toa ne e bitno da ja gledame posirokata slika. Ne deka nema smisla vasheto ama i ne ste tolku vo pravo kolku so misite i me fajca inaet.

На Realist1, eliesaab и DS10 им се допаѓа ова.
  3. Mr. Scratch

Mr. Scratch Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2020
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    4.000
    Не е дискусијата за мажи vs. жени во сообраќај, а вие додавате трети нешта за да докажете теза?

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  4. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.602
    Допаѓања:
    3.695
    Никаде не го негирав тоа, како спомнав уште првиот пат кога ве цитирав ти ли беше или другата членка не знам како се вика, најмногу што мразам е кога јас велам А, ти ме цитираш и ми велиш сум рекол АБВГД страшно ми ојт на живци. Друго што ме нервират е што продолжувате со овие глупи и толку заостанати муабети со кои и вие овде членките на форумов а и таа медузата на инстаграм само влечите пажња кон себе и провоцирате што дури да се вратите по завршувањето на втора светска и да им ги зборите на тогашните жени ќе ви речат не ме замарај со глупости, одамна овие муабети поминаа од мода. И уште нешто што страшно ме ваѓат од кондури е ко ќе во една најнормална дискусија во која навистина очекувам да ме цитирате и да продолжиме си аргументи почнете да си нагаѓате за мене што ниту ме знаете кој сум, ниту 1% од мојот живот надвор од форумов. Еве ако толку те интересира, воопшто не се пронајдов во ниту едно од вашите 52 провоцирачки мислења само на темава, да ги занемариме другите 3/4 кај што исто провоцирате до максимум, туку те цитирав тебе и другата членка поради провоцирачкиот зачин кој МОРА да го додадете во секое мислење макар било и во некоја најбанална тема што нема врска со феминизам и други работи слични на него. Пак ќе повторам сега, а и ќе повторам уште колку пати и да треба, феминизмот не ми пречи, сметам дека феминизмот е супер работа се дур не се префрли во крвна омраза кон машкиот пол и дур не дојдеш во фаза за секој општествен проблем да го кривиш машкиот пол. Подразбудете се малку, ако за секој проблем го кривиш другиот, мислам дека е редно време да се подиспиташ себе си.

На FreeToGo, Realist1, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.771
    Допаѓања:
    169.368
    @DS10 пак ќе ти вратам истото. Ок. Впрочем толку ти реплицирав јас. Ако "ок" и проста статистика (слика) е провокација...
    tumblr_lyn7h6wuoL1rn95k2o1_500.gif
    Ако ете грешно сум претпоставила со последното мислење, а првото ми е слика од статистика која те испровоцира и се водам по неа, пошто зошто инаку е то провокација нели - еве и извини. А, за делот во "П.С." ваљда ако не го прокоментира ти, не е наменет за тебе или е коментар за нешто друго. Пошто ти не го прокоментира то ама мислев е очигледно. Моја грешка шо не одделив физички со цртички.

6. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.536
    Допаѓања:
    3.850
    Нема ефект comrade, ајде на по еден шток :D доста беше.

Последна измена: 1 февруари 2025 во 21:13
    На FreeToGo, eliesaab, DS10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. BeMyFriend

BeMyFriend Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2023
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.412
    Два пати ме излажа, трета шанса кај мене нема

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.550
    Допаѓања:
    12.778
    Во иднина деца ќе си раѓаат само најсиромашните, сите други ќе плаќаат за тоа сурогат мајки бидејќи нема да сакаат да си го расипат своето тело..