Полнач од телефон не давам пошо ми ја виткате жицата и ја тегнете. Си го чепкате телефонот. Не, не сум себична.
Што им се врти во глава на овие што возат кола и истовремено го снимаат патот пред нив со телефонот за на стори со некоја песна во позадина што боди в мозок. Абе не сте фраери/ки, умноболни сте и опасност за околината. Барем мислете прво за вашиот себичен газ кога не мислите за другите, дека можите да се акните некаде на место да останите.
Да се надоврзам на ова погоре Не коментирам за правописов и стилов, туку поентата. Колку јака ни е младинава, и кого све идолизира, секоја чест Секоја чест и на постарите што величат вакви кретени.. И шо се палат на нив
Епа може и ти на него му се "свиѓаш" или твоја објава му се "засвиѓала. Шо ви је бре деца не може човек нзс да ви најде. Ем да ти го стават ем да не ти влезе. Поговорка е ова цензура не ми треба.
Ти благодарам "госпоѓица десно" сакав да дознаам кој е Раде не знаев од кај да почнам. Си мислев да не излезам надвор од колосек, демоде и слично, како можам да си дозволам Раде Штикли да не го знам а тој бил толку популарен и децава го идолизираат. Ништо чудно, тоа е нивниот свет, секс дрога и рокенрол. Без рокенрол, тие се Теа Таирович генерација на пропаст. Тик тоци и сушење мозок па кршење кичми и фрлање од згради.
Како не си го знаела ти до сеа? Значи многу имаш пропуштено.. Бар убав ли ти е вака на слики? Јак бил го кажуваат, прејак, појак нема Далеку стигаме сите ние само вака
Не стигнав да го видам, па ти не прати слики. Многу сум пропуштила значи, ретко сум на форум, треба почесто да доаѓам да се апдејтувам, утре во друштво ќе испаднам аутсајдер.
Линкот од Братот ете го, па на инста ќе го заследиш И фоловерсите му се имале зголемено ради жениве од форумот Значи вреди чоекот
Немој сесре шекеро дваеска од шо е сладок. Од утре сум на инсулин не смеам да го заследам, а кој ќе оди по него, не е безбедно да го следам, не сум мањак плус куршуми фрчат од сите страни.