Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.534
    Допаѓања:
    21.363
    Прејаки ми се возрасни жени што на млади од 20+ години им зборат како е срамота на тие години да живееш со мама и тато, ама истиве жени се мажат со исти такви мажи што живеат со мама и тато и ги нарекуваат многу вредни и грижливи оти им ПОМАГАЛЕ околу детето.
    Мизерија

На Трагедијаупмм, SummerGirl, eliesaab и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Керолајн

Керолајн Активен член

Се зачлени на:
    Петок
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    13
    Се милионер до милионер. Од чепатење со ставовиве што ги имаат се запрашуваш да не случајно не живееле во мк од раѓање.

На eliesaab, crimson, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.974
    Допаѓања:
    16.016
    Или муабетот од маж коа ќе рече дека претходните женски со кои што имал врска биле ку**и, а жената дома му е чесна и поштена.

:rofl:

На Трагедијаупмм, Youknow, SummerGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  4. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    52.147
    Јас сум од тие девојки.
    Никогаш не ми е ладно и ме фаќа сллет пд премногу облека.
    А и патот ми е од дома-гаража-паркинг на работа-канцеларија и назад.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.793
    Допаѓања:
    19.657

Ili ima.cerki a zboruva kako bile za ebanje site. :)

На eliesaab и GirlLove им се допаѓа ова.
  6. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.535
    Допаѓања:
    5.189
    Ќе настинеш така.

На SummerGirl и GirlLove им се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    52.147
    Никогаш не сум настинала од ова.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.534
    Допаѓања:
    21.363
    Јао, 21ви век, уште не сфативме дека не настинуваш од ладно.
    И уште не сфативме дека топло време е далеку поопасно за здравје него ладно.

На vans001 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.576
    Допаѓања:
    12.915
    Гледам емисија на Срце на дланка и сега снимале некоја жена на која куќата цело време и се поплавува, и и нашле плац за куќа по некоја симболична цена за м² и она не сака таму да и направат куќа бидејќи плацот бил во близина на канал, имала дете, не бил плацот идеален..
    Куќата каде што живее цело време се поплавува, не можат струја да им пуштат, се им е под вода, а она го одбива плацот со изговор дека има дете а плацот е во близина на канал..
    Го покажаа плацот на емисијата, рамен плац, има куќи во околината, а нејзиното дете е школарец, значи веќе на возраст каде може да сфати што е опасно а што не е, и каде треба да оди а каде не, не е во пустелија, околината цела беше куќи, како можат да живеат другите таму а она не.. Башка жената одбила и работа, бидејќи не можела да оди да работи втора смена поради детето, и моментално живее само од донации.. Стварно некој луѓе не заслужуваат помош, греота за детето со таква мајка што наместо да и изградат куќа, и да си живее во Петровец, нејзе подобро и е да го остави детето да страда без струја и со влага дома, како што кажа со глувци им дува од сите страни.

На Трагедијаупмм, SummerGirl, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.574
    Допаѓања:
    23.197
    Не верувам веќе на тие.
    Скоро имаше, бараше еден маж помош за него, викаше дека немал деца и жена, исто така бараше и жена.
    И под снимката, во коментари, неговата жена пишала да му биде срам и да престане да лаже :rofl:.

Измамници се тие срце на дланка.

На Трагедијаупмм, SummerGirl, Tanjamm и 3 други им се допаѓа ова.
  11. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.576
    Допаѓања:
    12.915
    Тале од Велес ја имаше пратено жена му по комшии за овие од Срце на дланка да го снимаат дека е самохран татко додека она не е тука..

На SummerGirl, Anyshka, DS10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.012
    Допаѓања:
    35.258
    Само што сакав да го коментирам ова.
    Демек жена му го оставила со децата, а пред тоа заедно славеле Нова година, тој Тале коцкар и должел многу пари.
    Исто имаше и една жена што лажеше дека е неподвижна, синот не знам кај бил, а тој во затвор (така нешто беше).
    А онаа емисијана со Кристина Арнаудова што беше, една си лапна социјален стан, а овие и' го уредија, демек самохрана мајка не можела да работи, немало кој да и' ги чува децата (татковците живи), а оваа онака ја знам преку едни познаници, дотерана од пети до глава се' во брендирана облека, нокти, надградба на коса, средена, а ваму кука немала.
    Криво ми е што на некои навистина им е потребна помош, ама од ваквиве не можат да дојдат на ред.

На Трагедијаупмм, SummerGirl и нина122 им се допаѓа ова.
  13. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.576
    Допаѓања:
    12.915
    Мене општо пристапот на Оливера ми е дебилски и мислам дека не ја бива за новинар.. Оди кај сиромашна фамилија, еден куп деца и на едно од децава му поставува прашање од типот Сите во школо јадат, ти немаш што да јадеш?, Како се чувствуваш кога другите јадат а ти гледаш?, Децата ти се смеат кога одиш искинат во школо?, Те боли стомакот кога седиш на часови гладен?, и такви некој деблиски прашања на деца од 7-8 години.. Еднаш сум кажала, и си стојам на тоа дека таа жена не ја бива за новинар, океј гледаме дека се сиромашни и дека немаат услови, не мора децата да ги изложуваш јавно така да им се смеат во школо..

На Трагедијаупмм, SummerGirl, Miss666 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.241
    Допаѓања:
    13.168
    Оти не знае што е да нема. Чим не го сака, значи пребира.

За ваквите лица треба да си водат посебна евиденција сите добротворни организации и задолжително да си разменуваат информации меѓусебно. На што личи, се научиле сите пред камера. А луѓе што вистина немаат срам им е да побараат и што е најтрагичното не ни можат на ред да дојдат од овие погоре.

15. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.576
    Допаѓања:
    12.915
    Види, стварно се греота, куќата цело време им се поплавувала, немаат струја, глувци имале, од секаде им дува и кровот им пропушта.. Ама ако им понудиш помош и одбијат, тоа е тоа, нека си се снаоѓаат како знаат понатаму сами.. Жената си кажа на камера сакала куќа некоја изградена ако може да и дадат од 50-60 илјади евра, така било најдобро, и тука веќе гледаш дека се работи за аздисани луѓе..
    Се зафркавам со дечко ми, викам да се јавам јас да ме снимаат, по можност некој куќа на Водно да ми донира, уште и базен ако има, идеално..

На SummerGirl, Anyshka, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.241
    Допаѓања:
    13.168
    Лигавење. Не ни им верувам на ваквите емисии веќе.

На SummerGirl, Anyshka, Tanjamm и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.117
    Допаѓања:
    12.858
    Да имаше обвинителство, досега таа Оливера ќе беше повикана таму, оти многу приказни испаднаа неточни. Друго, жената не е новинар, туку професорка по македонски јазик и арно ама само да прочитала Кодекс на новинари ќе знаеше дека од малолетни лица не се зема изјава, не се релевантен извор на информации, а плус и ги покажува со лице, што е забрането, барем на монтажа да ставеле замаглување, ама и тоа нема. Таму една чета неработници и измамници, само пари бараат, куќа, храна. Нив само треба да ги упатат во АВРМ, работници се бараат, нека се преквалификуваат. Тоа се измами со селска патетика на Оливера. Патем, чудна е? Правела пластична операција на носот? Нешто ги менувала забите? И овие емисии се доказ колку народот е страхота, значи мрза невидена, лажат, манипулираат, измислуваат. Страшно.

На SummerGirl, Anyshka, Miss666 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.793
    Допаѓања:
    19.657
    Ова Temu само што ќе отворам месечно минимум трошам по 3 до 5 илјади денари, многу интересни работи има и најчесто за колава земам (ах се запоставив себе си хаха). :D

На KiT, SummerGirl и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.219
    Допаѓања:
    36.722
    И маж ми е ист. Облека не си купува, ама за колата мора да има нешто. Јас ако не му купам облека ќе нема што да носи :lol:

На st-el и Stark им се допаѓа ова.
  20. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.793
    Допаѓања:
    19.657
    А најубото чувство ко че го наполнам резервоарот до максимум. :D

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.