Нормално, секој ден 5 главици лук, за да можам да живеам 150 години, а и лукот е добар за да не ми се приближуваат луѓе во автобус да не ми пренесат некој вирус.. Заборавив да кажам и дека ќе одам во амбуланта обавезно во период кога луѓево се на пауза околу 11:30 до кај 13:00 и ќе им дишам во врат за да ме пуштат преку ред, и тоа вторник и петок само..
Има пензионери шо немаат шо да прават и кај да одат, и одат во болница и досаѓаат на докторите. Буквално за кафе муабет одат таму, не за преглед .
Најубави соништа ми се тие кога сонувам кај што се карам со свекрва ми и кажувам се директно што ме нервира после цел ден хепи
Јас така пред некој ден, сонував дека сме биле на излет, и со мојата кола и јас возев и се паркирав на паркинг ама не пуштив порака и казна ми пишале, и после тоа сме ја платиле казната и сме се вратиле таму и сме паркирале во близина ама во една трева.. И уште една казна ми пишаа, и се карав со тој што ми пиша казна, и станав цела испотена и нервозна казни што ми пишале во сон и тоа. И седев така на кревет, и си викам чекај бе јас кола немам, возачка па ич, зашто се нервирам..
Комплекси на ниска вредност се вика тоа. Или со марки нешто и сл. Тој братче што има пари, не се фали. Нема да го познаеш и до тебе да седи, а може со се партали да не купи.
Денес, пазарувам во Tinex, и гледам дубаи стил чоколадо од Lindt за 150ден, викам ај да пробам сите ја збореа со месеци, и за неколку саати отиде 100грама чоколада, остај тоа се вратив во маркет земав уште 5 чоколади за залиха, а сега се мислам да доземам уште 5. За благо си се снабдив за следниве 2-3 месеци денес.
Тинекс гарант имаат згрешено цена. Кај мене беше 10 евра, а секогаш кај мене линдт се поевтини. Како може за 150 ден не знам. Може да препродаваш дури не се освестиле.
Аха, вие заебавајте се, ама пред некој ден кога проаѓав улица помислив дека ми дојде судниот ден заради еден ваков што помина покрај мене. Неговата миризбата помешана со лук, ракија и кавга со туширањето ме исштипа по нос..
Имат Линдт дубаи стил чоколадо, 125 гр 10 евра. Ова си е стандард со фстак. Не е никаква варијација, го има од порано пред дубаито, ама своевремено со лудилото за крем од фстаци. Нема врска, ни ова ни другото не сум ги пробала , ама дека на времето омилени ми беа. Сега смеам само од нивното што е скоро цело какао и горчи .
Една многу лоша слика што ја креираат социјалните мрежи, а и општо општеството е тоа дека разголување и покажување на телото на слики е знак на висока самодоверба, а ако не сакаш да те гледа секој во купаќи е знак за ниска самодоверба. Па така личности кои се психички нестабилни и очајно им треба помош и бараат внимание на првиот начин се уверени дека они имаат висока самодоверба и истиве дополнително придонесуваат млади девојчиња да се сметаат за непривлечни, да мислат дека имаат проблем оти не сакале да се соблечат пред ниеден освен дечкото и доктор. И по форумов исто. Покажала цицки за уметност и ама така се јакнела самодовербата, браво за неа. Нека прави што сака, ама дека е за браво, дека е храброст, не не е. Показател на самодоверба и храброст најмалку треба да биде колку си го покажуваш телото и притоа да праќаме погрешни луѓе на лечење.