Кога си помлада личност со бар малку развиена самосвесност, страшно е кога набљудуваш колку детски и незрело се однесуваат повозрасни луѓе. Зборувам за Оние драми во фамилија, на работно место. Неемојциркус, несемоимајмуни.
Тренд да ти било(дури и во МК), да снимаш видео на инстаграм и/или тик ток како “се облекуваш” и при подигнување на пантолоните, “несакајќи” ти подзаглавува/се зафаќа алатот во делот кај патентот/петлиците. Не знам дали јас сум стар или трендовиве се поглупи станувааат… Дури смешно ми е.
Ме фрустрира тоа што повеќето користат латиница кога си имаме своја азбука, пред се создадена од Светители.
Толку комплексна личност сум, да и јас не можам самата да се разберам, а не па другите да ме сфатат. Невозможно е. До каде бе вака, ни сама не знам. Ете не знам, не капирам, не можам. Пресложено личи ко да е за мене. Постојано во судири со самата себе. Тешко да се функционира вака.. Сдк 2 Намалете си со предрасудите и предвремените заклучоци, ич не е добро тоа. Немојте не дај Боже да наебете поради нешто, па да осетите на своја кожа колку не е добро. А, може па и треба да наебете, за да извлечете поука. Од сезнајковци преку кур ми е. Кај немаат појма, кај не знаат, не се сигурни, уше па претпоставки бе.. Греота, баш греота.