Од нереалистични работи, не ги сакам оние фотки кај што се сликаат со бели/розеви лелеави фустани, боси во некои полиња и ливади со трева висока по метро. Јас еднаш отидов на Водно со хеланки до под колена и после една недела се чешав по нозе ко шугава
За маски за лице во Веро и немаш баш некој избор. Во ДМ имаш буквално секакви, порано земав за цело лице, сега само за подочњаци
Имаше една дискусија на интернет помеѓу неколку срби, една српкиња беше напишала дека она си работи, си има свој стан, своја кола, сама чисти, готви, и дека нема да се мажи се додека не најде маж со кој ќе ги дели сите обврски на пола. Значи и он да чисти, педе дома, да чува деца.... Ја нападнаа мажињата, ја направија од магарица понадоле, спонзоруша, курва, али најак коментар ми беше " ЗАРАДИ ТАКВИ КАКО ТЕБЕ, СВЕТОТ НИ ПРОПАЃА". Дали да се смееш или да плачеш? Слушнало мажето дека веќе скоро и да нема жена шо ќе го трпи да ја тепа, вреѓа, да виси цел ден во кафани и по жени, и сфатило дека НА НЕГО му пропаѓа светот. Keep it up ladies, чим толку се вознемирени мажињава, значи на добар пат сме .
Јас се вратив ја пријавив, не ми вратија но не ми беа битни тие 40 денари. Нека ги тргнат ако се со поминат рок.. не дај боже дете некое ќе земе нема ни да забележи
Да, јасно или некој постар човек што не догледува/дочитува, изгледа немаат вработен кој е задолжен за роковите