Луѓето што ги сакам и голем дел од генерацијата ми се во Скопје. Дома е таму каде што ти се тие што ги сакаш. Доволна причина.
И ја би планина, мир и далеку од гужви, Скопје има поќе работи што да праиш, молови на попуст да купиш... Затоа римоут работа е најубава, за мене од каде сакам одам и работам и плус полабаво е. Денес ќе работам Скопје, по 3 дена идам до Битола па оттаму. Битола нема специјалисти асолни, па ајде Ск ќе ги препраќаме сите, Скопје има и снимања за глава пример и сл. Скопје имаш axe throw игри, после имаш esape rooms и сл.
поминав неверојатно тежок период. Дозволив да се погазам себе за да удоволам на некому друг. За кој таков луѓе се мешаат во туѓи животи и се прават паметни..Сега пак ми се живее, ми се љуби, ми се смее. За жал бев обколена со дволични завидливи и никакви луѓе. Ме дотолчија а јас им дозволив..илјада пати ми докажаа дека се невредни а јас не се послушав себеси..
Те сфаќам како ти е. Но не губи самодоверба. Денес секој трет човек има тешки периоди. Ќе го преболиш и ќе си фатиш дечко. Само внимавај, има многу различни карактери. Не мора да значи дека со првиот што ќе излезеш треба да се фатиш. Социјализацијата е најдобар лек за ова што тебе ти се случува. Не ти реков да одиш на билјард за да те исмевам, туку сакам да ти кажам еден од начините за тоа како да си фатиш дечко. Излегувај и дружи се. Дечкото ќе дојде сам по себе кога ќе биде време за тоа. Уживај во животот.
Не ти треба дечко за да бидеш среќна Треба да го гледаш како шлаг на тортата и среќата да не ти зависи од него туку од самата себе.
Јас па 5 пати до сега отидов во Битола фамилијарно, и пак има места што не сум ги видела а сакам, не можам со детето само А за нафурани фаци, чаршиски муабети и "кој како бил облечен" , па не мислам дека е нешо различно во секој град. Јас сум од Штип ако значи нешто, живеам во Скопје, и сакам да се пукам у глава шо не живеам некаде у пичковац у дрвена куќичка со овцички