Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.253
    Допаѓања:
    40.180
    А што мислиш, што прават загадени земји како Бангладеш? Увезуваат тежок токсичен отпад од цел свет што тешко се разградува.
    Пример, најголемиот отпад за стари бродови што никој не сака во светот да ги земе, се носат во Бангладеш да се разградат. Затоа се и на врвот по загаденост заедно со Индија и останатиот регион.

Ама... Ама ние не треба да береме гајле, Европа мисли на нас и ќе проценат дали можеме ние еколошки да се справиме со отпадот. Ако не можеме, ќе ни дадат кредитче да ставиме некој "филтер" на Дрисла, што они ќе го монтираат, а ние ќе го платиме со камата.
    :^)

На крај ќе се офајдат некои новинари и зелени партии да не убедуваат како е тоа еколошки добро за нас, и сите среќни и весели. :)

На Adidas888 и Керолајн им се допаѓа ова.
  2. Керолајн

Керолајн Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    53
    Па ќе имаме покачена стапка на болни од канцер, ќе си набавуваме повеќе цитостатици што ќе ги продаваме на црно.... ќе се трошат прочистувачи на воздух како алва......бонбона бизнис
    Автодеструктивност на ниво

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.666
    Допаѓања:
    23.740
    Луѓе, ми дојде.
    Затоа бев a raging bitch овие денови :rofl:
    :devil:

На eliesaab и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  4. Au revoir

Au revoir Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2025
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    12
    Ист менталитет братски држави

5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.847
    Допаѓања:
    19.957

Која населба живееше?

На Hera L му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Cosmic Girl

Cosmic Girl Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2020
    Пораки:
    2.267
    Допаѓања:
    8.913
    Пишав јас за нескафето во таа тема
    Пијам често Нескафе и го сакам и не го менувам за други. Разликата ја приметив во изгледот на кафето уште поодамна кога почна да прават секакви амбалажи. Во ќесе гранулите се толку ситни што се како прав. Имав впечаток како да се собрани остатоците од кафето, како да рекле ај ова ситново од дното да не го фрламе, ќе го ставиме во поефтина амбалажа и поефтино ќе го шитнеме..
    Можеби е и до амбалажата зошто е позаштитено во лименка, не знам..

На Керолајн и eliesaab им се допаѓа ова.
  7. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.591
    Допаѓања:
    13.050
    Како крадат овие од ЕВН ејј, читам состојба на броило за да внесам, и на состојбата на броило за висока тарифа на сметка имам 200Kwh помалку од реалната состојба на броилото.. Околу 100Kwh помалку во ниска тарифа, и 200 помалку во висока тарифа, си наплаќаат излеа паушално како им дојде..
    И сега мене кој ќе ми ја плати разликата при сум отишла во втор блок поради нив.. Лопови..

Последна измена: 27 февруари 2025 во 15:57
    На quattro му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Керолајн

Керолајн Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    53
    И јас тоа со вкусот го имам приметено. Летово во трафика ми вратија за кусур мала кесичка, од тие што се за 1 шолја, вкусот на кафето е ист како порано.