Баш така. Секој кој е со намера да му наштети некому, посебно на немоќно живо суштество, мора да е тежок гад.
Се пријавувам кај мајките со нечистите домови . Чистам едната страна од вратата на балконот а децата ја валкаат другата страна. Земам да ја чистам другата страна а децата ја валкаат чистата страна. Колку и да вртам, пак нечисто е. Нека е. Другата врата ич нема ни да пробам да ја чистам, нека си стои со прсти целата измачкана. Ќе се облечам и ќе излезам. Пс. И телефонот успеале во меѓувреме да ми го извалкаат. Ставивме нов теписон на балконот, одма ронки на него. Махери се бе.
Ми пишува некој тип, и јас му враќам, и се ок стандард муабет ме прашува како си, што правиш? И после го прашав која е целта на тоа што ми пишал, затоа што ако мисли за дејтање и слично имам дечко, и типот од нигде никаде ми враќа добро, не ми смета што имаш дечко, а и секако мене ми е поголем.. Јас во шок
Кажи му дека без доказ не веруваш и кога ќе ти прати слика, објави го насекаде. И пиши "да се чувате од овој со малиов".
Исто е мислам кај сите хахахх. Средувам едно,обавезно растураат друго. Кога го чистам подот со џогер децата трчаат се лизгаат и викаат јеееееее лизгањееее кога пуштам правосмукалка дали дека галама ги активира некако одма почнуваат да трчаат од еден на друг крај
Има многу логично објаснување зошто Турција третира добро мачки, а жени не. Верувам дека ако прашаш просечен човек таму (и просечна света книга) секој треба да се однесува добро и милостиво кон послаби (читај инфериорни), а тука спаѓаат и животни и жени. Само што за жените има исклучок кога ќе направат нешто погрешно, што и да е тоа, и тука веќе настапуваат насилствата и воспитувањата и казните и сè тоа. Мачките ретко имаат прилика да грешат на начини на кои жените ,,грешат". А инаку никогаш муабетот не бил дека ако некој сака животни автоматски е добар човек. Туку дека ако мрази животни, најчесто има нешто морално пореметено. Сакање животни е bare minimum за нормален човек.