Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    6.550
    Извини, ама за мене тоа се најголемата сељачана што дошла до пари. Џабе пари, елементарна култура немаат. А мене што ме заболе што возат, еве уште ме боли.

Па копук, имаш толку пари оди на паркинг стави ја и плати си. Ама не, на улица, тука пред мене ќе ја паркирам. У гаќи да си ја напикаш. Поголем сељак од новопечен богаташ во МК нема.

На Gosh, Керолајн, black-angel и 6 други им се допаѓа ова.
  2. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    6.550
    Се прашувам колку професии наскоро ќе изумрат или побарувачката за одредени максимално ќе се намали.
    Признавам за комбинирање на бои во домот не сум компетентна. Едно време се мислев дали да платам дизајнер за ентериер, но случајно налетав на AI апликациите. Си кажав што сакам, да ми дизајнира и да ми даде предлог што да направам. Куп комбинации. Башка цел ден може да прашуваш да ти дава идеи, нема работно време. И веќе опцијата да платам илјадници евра веќе и не ми постои. Што е искрено страшно. Не за мене, конкретно за нив.

Не гази вештачката интелигенција и допрва ќе зема поголем замав. Што ќе се случи со луѓето?!

На Liky, Mrs. right, Dreamer и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.365
    Допаѓања:
    13.557
    Што би правела без тебе мое малечко крзнено човече со крупни црни очиња? :angel::l:

Душа се бе :inlove: полни со љубов и позитива :inlove: Извор на среќа и утеха во секое време.

На SummerGirl и TammiB5 им се допаѓа ова.
  4. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    21.842
    Последнава година, огромен товар исфрлив од душава откако научив едно - луѓе да ги гледам и ценам по тоа како се однесувале кон мене, а не дали ме родиле, биле комшии, туѓа фамилија и слични релации.
    Научив дека шамарот и зборот исто ќе ме болат од родена мајка и непознат. Па веќе не си правам притисок да простам кога длабоко во себе се осеќам погазено.
    И личност што ме знаеше едвај еден ден, одвои време да ми помогне во една прилика и имаше поголемо разбирање за проблемот отколку некој што ме родил и знае цел живот. И за вакви, да можам и 10 пати ќе возвратам. Научив и да не си ставам на душа дека МОРАМ да почитувам некого зашто бил *нешто*.

Си велам само напред Манчи, на добар пат си да одјебеш све што те мачеше до денес.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Liky

Liky Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    Дали ќе можеш да ми дадеш предлог за апликација која ја користиш? И дали се бесплатни? Фала

На ArabellaStarfall му/ѝ се допаѓа ова.