Не знам на овој народ како еднаш не му дојде памет. Ги гласавте и едните и другите, за да ве напикаат на "работни" места, да си седите со скрстени раце и да земате плата. Со тие ваши партиски книшки и митото што им го давате. Извините, ама сте индиректни соучесници. Одете гласајте ги пак, ајде одете. Амеби едни!
И тоа со муслиманите го приметив ама повеќе ме болеа лажниве сметки за донации... Јас сум рекла и 100 пати ќе речам ние сме само за оној од северна Кореја. Нема кај нас ред и поредок без диктатор. Ама вистински диктатор не оние шо така ги нарекуваа Тешко ми е да отворам фб ,инста ,тука. Сегде за тоа се зборува (нормално) ама бремена со стресови приватни пред 2 месеци и сеа и ова ,премногу е
Плачам, нема шо да кажам.... Не можам вестиве да ги гледам. Ах бе сонциња наши... Каде и на погреб бев вчера.... Најблизок уште ова.....
Дел од себе би дала за да и ја намалам болката, ама не можам и се чуствувам бескорисно. Мојата најблиска, најсакана другарка, најприсутна во мојот живот со години наназад, скршена. Имам луѓе во животот што не знам со што сум ги заслужила. Моето најголемо богатство.