Мислењево сум го напишала за роденденот на Тоше годинава. Сега со тешко срце морам да додадам уште еден човек на оваа листа, пејач со прекрасен глас и предобра душа, чии песни ми го одбележаа тинејџерскиот период. Никогаш повеќе нема исто да звучи мојата омилена "Што сака нека биде". Срцето ме боли за тебе, почивај во мир Андреј. Пејте сега таму во рајот заедно сите.
Тргнав вчера да купам од маслово и само да кажам да не се излажете. Ако маслиново масло е заматено, има низ него "прашинки" или талог доле, нешто не е во ред со него и не го зимајте. На рафт у маркетов кај мене ги проверив сите шишиња, сите беа матни доле и со некои парченца внатре. Барем не се лажете дека зимате вирџин ладно цедено
Никогаш нема да ни дојде памет, никогаш, шахти со кал ѕидаат, веројатно за да заштедат на материјал, и после ќе пропадне шахтата, и ќе седи така со месеци додека нема пак тендер за од почеток да се прави и некој друг да лапне пари.. Ова не знам ни каде да го пријавам..
Џабе ќе пријавуваш. Не се мачи. На мојата улица цела година пријавувам, па никому ништо. На соседите не им чуе, на тие од Општина па ич. И јас баталив веќе. Кога се направи, се направи.
Види го прикачениот фајл 970421 Тука има убаво маслиново масло ако си од Карпош 4, има и на точење....продавницата има производи од Остров Крит.. Ако не сакаш Грчко масло а сакаш Италијанско во Веро Центарот има повеќе избор од 600 денари нагоре