Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Па добро е што конечно се применуваат мерки за недисциплинирани деца. :inlove:

2. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се применувало секогаш, ама сега тато и мама ќе се расправаат со наставничката.
    И да, многу има недисциплинирани деца.
    Пред некој ден поминував од едно паркче и две деца од далеку ме гледаа, кога се доближив поблиску, имаа нешто врзано како врвка некоја и камења, е сега не знам што сакаа со тоа да направат, изгледа не им успеа планот, ама друг ден некој можат да удрат со камењата, децава немаа повеќе од 7-8 години.

Lovely--12, GirlLove and Curious cat like this.
  3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Зависи што направило и дали било оставено само или под надзор.

4. јolene

јolene Популарен член

Не е редовна настава туку е курс. Дали смее да се прави, не знам. Зависи ако имало возрасен кој го надгледува. Ама смее да не го прима повторно на курс.
    Јас би се јавила на родителите и би рекла дека часот пропаѓа ради детето и треба да платат оштета за сите други деца, што им пропаднала наставата тој ден. Веројатно тоа по ок би било.

5. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Сдк многу е забавно кога од умор почнуваш да читаш грешно. Тема Лажни верници ја читам као лажни вереници(facepalm). Само сериозни дијагнози ќе ве молам:D

6. Lelebre

Lelebre Активен член

Сите јадови доаѓаат од гадови

st-el, eliesaab and SummerGirl like this.
  7. Lovely--12

Lovely--12 Истакнат член

Колку што разбрав 7-8 години, го реметело часот, не знам повеќе.

8. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Јаоооооо
    Жени, мајкички, кралици..

Читам како се докажуваат и фалат дека јаките они, децата си ги лечеле само на приватно, пошо им се можело, нагласувајќи го тоа, ситејќи се на останатите кои не се бавтаат на приватно.. Wow

Сељандури тешки сте сите кои се сметате за класи, притоа мислејќи и омаловажувајќи ги другите дека биле мизерни, и ви љубомореле :clap:

Ма колку сакате трошете, носете бренд, шетајте, живејте на висока нога, вие сте мизерни бе, нула сте, се дур се осеќате за уважено и супериорно дека сте над сите.

Ограничени у тоа мозокот.

Тешки опиноци, култура и манири немате ко прво, за господа они се сметале :drunk:

Секад вакви ќе презирам, секад, 5 пари не се у мои очи, макар у стање биле да ме купат со све партали.

Идиотизам. Ми се гади од идиотизмов што е присутен секаде, у било која сфера.

9. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Многу ми е досаден оној муабет дека треба да ги поддржуваме малите бизниси, дека не може да очекуваш пос терминал во маалски дуќан оти ќе им дојде скапо бла бла. Јас во сите "мали бизниси", за мали маркети ако зборам, кога сум пазарела, цените им се минимум 50% повисоки од познатите маркети.
    Веројатно никој не ги ни тресе колкава маржа имаат ама греота се со картица да им плаќаме. Ај не серете.

10. LoganSmith

LoganSmith Активен член

Секој ден, уживајте во нешто.

11. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Кога би можела да ја променам јас песната “она воли фудбалере” јас би ја преименувала во “она воли бајкере” хехе :lol: :inlove:

Miami Vice City likes this.
  12. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Со потрошувачката кошничка ве дупат дека одмор во Грчка е луксуз, ама Македонче се фатило оти немало ЦИГАРИ.
    Што е следно, одвишок пари за коцкање, дрога да рачунаат?
    Не, стварно никогаш нема да сфатам некои луѓе. Цигари не се ни основни, ни било какви потреби. Порок се и не треба да спаѓаат во потрошувачка кошница. Не ве боли за суплементи по аптеки што рипнати се до немајкаде, што еден вирус да ве фати пола плата ви оди, за цигари се секирате, ебаве тоа глупите. Мрш.

Last edited: Apr 12, 2025 at 7:56 AM
  13. mickey18

mickey18 Активен член

Најверојатно на такви луѓе налетуваш во животот, тоа е до тебе не е до нов, уште има луѓе, што можат да ти се најдат за многу работи во животот!

eliesaab likes this.
  14. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Во еден муабет пред некое време овде на форумот (не се сеќавам во која тема беше само)една членка имаше напишано дека на дејт таа плаќала и го носела до дома партнерот. :D И во репликите и реков дека и јас би играл така т.е би сакал таква партнерка, и тогаш таа ми рече кога ке сум слободен (бидејки во тој момент бев зафатен )да и јавам :D,е сега сум слободен, ако е и она слободна сеуште ,и ако го чита ова нека ми пише бидејќи заборавив која беше :D

Adidas888 and GymGirl❤ like this.
  15. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Тој не пишал дека нема такви луѓе, туку дека се ретки и на рака се бројат, а кога е за частовка или народски речено за гага се лепат и кој треба и не треба и се прават другари само за да частиш.
    Тоа се тие нелуѓе кои нажалост се во растечки број. Јас еве и ден денешен не разбрав како немаат срам да те начекаат пример со другарка јас излезена и си седнуваат и на крај не остава пари чека другиве да и ја платат пијачката, па тоа е дно дна карактер.

Curious cat, Stark, Anyshka and 2 others like this.
  16. Stark

Stark Форумски идол

Клише е веќе реченицава, ама ајде така нека е.

17. mickey18

mickey18 Активен член

Не е клише, така ти сам кажа, не измислив јас топла вода!
    Кај него се ретки тој пишал така пишал, не дека нема луѓе има и тоа многу ги има што се спремни да помогнат во секој момент, само што не е сретнал тој, најверојатно таков круг му се пријателите, а за другарка ти како она што се прави "мутава" и ти се прави "мутава" кога треба да се плати, плати си ја само твојота пијачка.

18. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Ау која монотонија ме утепаааа, 8 часа да седиш у место и тоа за викенд.. ;(

Абе шо се нафатив? :| Бар мене лично да ме интересираше и да ми користеше :|

Тоа е, коа сакаш да учиниш, и не знаеш да кажеш НЕ..

Место да се подготвувам психички за друго нешо, ја..

mickey18 and Cutiepie1 like this.
  19. st-el

st-el Популарен член

На денешен ден,точно пред 13 г, на Велики четврток, поновата македонска историја ќе го запише со крвави солзи убиството на 4другари и рибарот кај Смилсковсто езеро...
    Четири млади животи на возраст од 18-21г згаснаа, свирепо убиени од терористи, без јасно наведен мотив......
    Да не се заборави, перото на Д. Николова ги овековечи во тажна, траорна поема....
    Почивајте во мир :u:

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Цигарите се најбитни. А детето нека трпи за чоколадо. Бара детето чоколадо и мајката му вика Не може. Нема да имам за цигари. :x

Себични родители. Не знам како поинаку да ги опишам.