Одговоров што му го направи Кина на Трамп за зголемувањето на царината е генијален. На Тикток ги открија сите компании каде ги прават луксузните западни брендови како Гучи, Луи Витон, Шанел, па дури и на поевтините како Најк, Адидас и колку е стварната цена за изработка, и од каде може да се купат по реална цена, а не западната надувана. Еве цел ден гледам американци како се во шок дека една ташна не вреди $5000 да се изработи туку може истата да ја имаат за $250. Taobao, DhGate и останатите има да се офајдат убаво од западниве корисници. Каков генијален маркетинг. Им го пукнаа цел балон.
Јас секое утро по една лажица голема јадам, али да не ми е ништо би го издел целиот мед на светот на едно јадење Зошто ќе се онесвестеш алергична си или...?
Прашања што ме мачат. Зошто докторките во своите 50+ години секогаш имаат униформа фризура, т.е бушава, најчесто со репче на сред глава?! Стандард е или?
Не јадам многу благо, а медот ми е премногу благ. Па пробај изеди цела тегла, што ќе ти биде? Медот, не теглата.
И полошо.. Обвинет е за онлајн насилство како и вербално малтретирање малолетни девојчиња, зарем е важен епитетот „педофил„ или „манијак„ во овој случај? Гнаса
Латентен насилник. Службите нека поработат за да нема мизерен живот овој. Мене лично вака да имав сестра да ми се пожали или братучеда ќе го воспитав убо.
Сфаќаш дека си стар кога гледаш дека на ретро вечер пуштаат музика која си ја слушал како млад. 2000ѕ ретро... Ретро....