Ко бев мал го памтам првио ќотек оти нејќев да пробам мед од лажица. А сеа барам за во шејкот или чај обавезно.
Аууу Ерик Фокс. Мириса на лето. Охридско лето. Дејт со симпатија од друг град што сте се запознале таму. Педалинки, и ноќно бањање. За тие што не се сеќаваат, еве го миксот.
Каков малер сум господе... За прв пат бев кај од другар сопругата има салон за убавина и ај реков во носов да ми ги скрати влакната, ми рече ај со восок еднаш, а то боли знам.... и еднава ноздра ај беше шо беше, на другава ми се заглави, стапчето се откина, на три пати молкнење излезе некако се изнаплкав. 93 килско бишенце солза пушти.
Аууууу.... Жените се посилни од тебе. Влакна во носот? Спојлер Јас мислев на друго место ќе ти ги крати #самаќесеиспратам
Откако касиерката/касиерот ќе ти ги наплати производите, треба да се тргнеш на страна. А не да се пакуваш на каса. Па и се чудиш зошто ти реагираат. Или... Ако си ти на ред додека муштеријата пред тебе не се тргне, не му диши во врат. Уште не му наплатиле сметка ти застануваш до него
Стварно луѓе од толку тргања тоа на три пати шо беше си капнав врела солза по образо и се смејме и велам сеа излегувам од салонов со плачење, реклама да слушни и да бега чоек.