А замисли таму долу да те депилира Има сите во маало да дознаат дека си правел фризура #солзисамикапатпростими
Таму долу е многу опасна зона не дозволувам ништо, и порано имам читано во весник приказна на некој војвода дека кубуро го чувал во тревник.
Ти не си војвода. Само напред. Да осетиш убавина. Сакам мажи кои одржуваат лична хигиена. Ми се гади кога ќе видам неуредни мажи.
Сеа да не слегуваме во danger zone, бев носот ми го средија како шо треба со влакната, си пуштив од левото око солза.
Го закопа сега Ретки се мажите кои признаваат дека плачат. На маж ми еднаш му скубнав влакно. Ауууу... Почна да вика дома
Ко ќе заболи нешто нормално е солзи да потечат, природна реакција е, нема врска маж, жена. А депилација боли, на некои делови од телото повеќе, на некои помалку.
Абе повеќе на шега го направив сето, затоа и ваму во салонот и викам сеа расплакан си одам одавде, ми вели лошио маркетинг побрзо се шири оди изми се лице.
Се чудам како возите со електричен тротинет и прајте муабет на тоа смарт часовникот. Мора поќе да мислиме и да земаме одговорност.
На сред Велики Петок бурекџилниците полни. Осет малце, осет. 1 ден оддадете почит нема да умрете за 4че со месо.