Поевтино ќе поминам ко секој нормален чоек да се дрогирам или да се алкохолизирам место суши секој втор ден да јадам. Значи стварно мој, мој, преку мој више.
Додека имате пари да си купувате, уживајте во животот не се воздржувајте на суши, кратете од нешто друго патем, од каде купувате суши (штом е толку вкусно, споделете)?
Слободно пуштај ги, од увек сум сакала у ресторан да нарачам од порцијата суши за 6 души што е, на катови, во брод, па со вулкани, чадови што ти ја знам...
Јована Јеремич, ученичка на генерацијата, водителка на Пинк, самопрогласена препичка и продавачка на муда за бубрези дека кога се сака се се може, па и кога си едно нарцисоидно самобендисано створење ко неа... А уствари само да си била бивша жена од синот на кумот на Пичкоустестиот... Овај Вучич де...
Јао ...еве, цртам ментално, како изгледа оваа релација... И не можам да сфатам дали што е бивша жена на којидае... е бенефит или слабост Мислам, просто некои луѓе, се црпнати- сами себе се избрале да кажуваат дека се избрани ...од вишата сила де. Не можеш да ги победиш, нема зошто да им се придружиш, ти останува да игнорираш.
Нема ништо послатко од тоа да ти рече мало девојче, дека ти како голема девојка, за неа скоро тетка, или ај постара дада нека е, сум изгледала за девојче Ајде возрасниве и старциве да ми праат лице, и нормално ми е така ме мислат, ама децава најискрени суштества се, затоа е посебно. Фала фала на комплименти Се надевам дека и на постари години ќе ми даваат. Е тогаш уште послатко би било.