Свекрвите на батерии СЕКОЈА ЕДНА што има мака и пишува во снаи и свекрви, да го пушти ова на маж и свекрва. Па не може бе поп да не послушаат, тоа е божјо слово и крај
Пред некое време ви реков дека ќе споделам една преубава вест, па решив конечно да пишам. Решивме да откупиме веќе постоечка плантажа и бизнис со производство и трговија на органски боровинки, за кои моментално работиме на тоа да ја зголемиме барем за едно 60-70% од капацитетот што го има и сериозно сме фатени за работа, деновиве работиме во полна пареа. Инаку капацитетот што го очекуваме е околу 15 декари значи хектар и пола. На голем залак одиме моментално, во момент каде земјоделството можеби и ни е во слободен пад/криза како сакате наречете го ама тогаш па и излегуваат некои вакви шанси... Ова за мене е како ново поглавје во мојов живот, многу сум среќен и ќе дајме се од себе да успејме, па здравје за година дена - наредна берба да ми купите.
Хаха и тоа би бил дел од мозаикот на среќа и исполнетост, па ќе видиме ко че влезам во триес кецот нареден месец можеби убо ќе тргни и на тоа поле.
Ви текнува на форумот во времето на Трендафилка, Пирамида, Гордана10, Серафима.. Росонерка, сноуквин, жапче, сефора.. Сигурно заборавам уште некоја.. Од оваа тајфа само лилит е се уште присутна, овие другите не знам зошто си заминаа. Тогаш форумот имаше поинакво руво. Немаше чепатлук, немаше завидливи коментари, се помагаше колку што се може. Или може па мене така ми се чинеше. Тогаш кога они беа форумски ликови, ја едвај 15 години имав. Се ми беше чудно, ново, дури и во боја пишував Сеа едвај чекаме очи да си ископаме. Кај се тркаме и во реалниот живот, треба некој и овде да ти попува. Ама хеј, се е тоа живот. Поделен во делови. Тогаш така, сега вака. Времиња.
Во три стиха ова сето.. Ej, mi smo bar imali putovanja perone, suze, cmakanja crveni pasos bez mane sto prolazi grane bez puno njakanja Dnevnici osamdesetih svrljani su na jarke razglednice svet je lice sminkao zbog nas Onda su dosle devedesete tuzne i nesretne, opake Gospod je barut primirisao pa ladno zbrisao za oblake
Скролам низ фб и ми излегува рил со Антониа од Бекстејџ. Во коментари некој човек дава навредлив коментар, а на профилна икона. Овој феномен не можам да го сфатам
Случајот со фамилијата што биле нападнати од питбул без поводник во Козле, што се споделува низ фб, уште еднаш ми потврдува зашто идиоти сопственици на кучиња заслужуваат и тежок ќотек и да останат без скинати гаќи од казни.
Сдк, ако ги следите моите депресивни мисли низ форумов, не се секирајте, нема да се самоубијам, туку ќе ги самоубијам сите околу мене. #ifyouknowwhatimean
Сдк 1: Денес имав анксиозен напад, или што и да беше тоа чудото. Среќа не траеше многу долго, инаку мислам дека ќе се онесвестив. Сдк 2: Веќе трет ден плачам за глупости. Завчера плачев оти мислев дека сум го затворила документот пред да го зачувам, го работев неколку часа... Се изнаплачив и сфатив дека се е океј со него и сите податоци во него. После се смеев. Вчера плачев за една тажна сцена од еден уште потажен срцепаразителен роман. Денес плачев бидејќи ми се истури Монте, а беше едно и го мислев цел ден. Ии, после сите овие плачења, случајно ми текна да отворам менструален календар. Ми доцни два дена. Ете зошто сите овие плачки. Некако полесно е човек да сфати дека плачи од што хормоните му се во вис, јер нели жена е. Отколку да мисли дека скренала со паметот.
Овие од Алфалаб секако имаат глупи реклами, ама ова е врвот до сега. Не, нема врска што раниот пубертет е здравствен проблем за детето, битно родителите глава ги боли. Следно можеби тодлерите ќе бидат проблем - дали вашиот тодлер е немирен? Пробајте диазепам и вие мирно ќе спиете Аман, не давајте ништо без консултација со лекар. Пошто 0 етичка одговорност нема кај пазарџииве, оти фармацевти, очигледно не се.