Каков пречек, бацки, гушкања сум видела на колешка што се врати од боледување.Можеби и некоја солза радосница падна ама не успеав да видам од гужвата за гушкање. Ќе се расплачев и јас за малку од убавиот призор да не знаев дека истатата колешка од истите гушкачи и пред и за време на боледување беше оговарана на велико. Како не вие срам лигуши едни!
Добро, да ми је знати што бараат пензионери уште во 7 да се нацртаат пред банкиве бе? Па кога ќе отвори во 8, ко цунами влагаат сите наеднаш. Ја нервозна туфкам оти многу ќе каснам на работа (исто од 8 почнувам) тој пустото ем нема каде да иде и мооора јеботе пред изгрејсонцето да заврши работа.
Се мислам да избришам од инстаграм слики од патувања природи и да постирам само слики од мене Па како ќе си најдам дечко, нема вајлда заради дрвата и морето да ми пиши некој
Мислам дека заедничка мисла им е да бидат први во редот ради гужва и од тука доаѓа тоа цунами. И ако тебе ти е изгрејсонце за нив е пладне со оглед дека некои се будат ради возраста од 4 наутро и веќе им е досадно.На тој начин некој си ја пополнува и осаменоста ,затоа што во нашава држава и нема некои активности каде постарите лица би се дружеле и слично,па така си наоѓаат друштва во болнички ходници да направам една контрола,банки,во маркети.