Зарем е можно вакви монструми да постојат? На видео на тик ток "I lost my grandpa, but my dad lost his dad" некое невоспитано 12 годишно детиште го коментирало ова
И не разбирам што има лошо во дружење и собиранки од овој тип,кој сака си оди.Натпреварот е нормален и во школо одевме за оценка и награди,некој двојки ,некој петки,кој како се снашол.Навистина би сакала да знам кој што прави после средно и да се видиме и размениме искуства.Убаво некој и во ПАРИЗ ако бил,ке научам нешто ново ке раскаже ,и со срека нека му е пат.
Не бев ни јас, затоа што собиранките ги прават истите неколку луѓе кои се групираа и во средно. Видов сториња кај некои, ништо не сум пропуштил. И баш од тие причини: мерење кој до каде е во животот. Не ми треба тој стрес.
Стариот јас од пред 10 години да видеше меил во 16:55, ќе останеше уште пола саат за да одговори, да не остане за утре. Новиот јас, сега, само Seen и се читаме утре.
Не сум јако мажиште ама мислам дека им се свиѓа да бидат згрижени. Најадени, испеглани, дома средено, деца однесени во школо, работено со нив, избањато, се под конец. Ако ги остават жените, ќе треба јакиот муж да спржи сам јајца, а како кога не знае како да ги извади од кутија, и дали воопшто има јајца во фрижидер? Или јајца во човекот е прашањето? Ама баш ме занима од машка гледна точка, зошто би варале, ама не и оставиле жена?
Забрането е ако работиш со храна да имаш нокти, лакирани нокти треба само санитарна да си ја работи работата
За сѐ има одговор. Или сакаш да го дадеш или не. Значи, со криење и ние знаеме. Ако некој е ЈАКО МАЖИШТЕ, ќе седне на маса за разговор. А, не да се крие под фустанот од мама.
Сакаат убава слика за пред народот дека се во брак, пошто нели ако не си женет е срамота. Исто така сака некој да му чисти дома веројатно.