Е тоа тоа, никогаш не го разбрав. Од која причина, шо била целта, и од каде им воопшто таква идеја, кој генијалец им кажал... Прашања што ме мачат #728849294
Пишаа погоре, да не бил газиран сокот оти од тоа грло болело. Не сте чуле на времето не пиј газирано, ќе те боли грло, ќе се разболеш? А им кажувале ,,писмени,, педијатри коа си ги носеле децата на лекар.
Пиењето на пијалоци со шеќер не е поштетно од пиење на истите пијалоци со засладувачи како аспартам кои се докажано штетни а и канцерогени. Јас ретко пијам кока кола ама кога би бирала меѓу двете ја бирам нормалната, зеро кока кола ми горчи.
Мене ми е интересен фактот колку луѓе што познавам стварно размислуваат ко тој што го обоил каменов. Демек, аа мене ме платиле да сработам тоа и ќе го сработам само тоа. И се согласувам дека работиш за тоа што си платен ама кога нешто не штима и пречи во ТВОЈАТА работа, реагираш за себе да си олесниш. Јас досега милион грешки ќе сум направела ако не сум проверила нешто што е надвор од мојата работа ама е поврзано со неа. Оти пред јас да го сработам моето, мора другото да е средено и расчистено. Ако нешто ми е чудно, надвор од нормалното, идам прашувам, исправам. И сум на крајот на денот сигурна дека и моето е коректно сработено.
Тензично Скопјанец во Љубаништа бесправно изградил викендичка на парцела во сопственост на лице од Битола
И да не речиш, ќе фрчат и тука ракети Викендичката на тој шо ја изградил, а парцелата на тој шо ја поседува
Сеа тој со парцелата ќе си го минира просторот и само тој ќе знае како да помини и оп викендичка негова.
Од екстра досадни работи ќе ги издвојам собирањето бели чорапи. Абе подосадно нешто амин. Сите исти, а различни....
Ја да сум на ,, дебата,, со дебилон Питерсон, ќе го плукнам у фаца а може и ќе му го пукнам носот ако не сум на Ашваганда.
Мене само ова ме опушта ако сум нешто (читај, од било што) изнервирана. Обожавам кога ќе ги најдам сите парови.
вреди образложение да се даде за таков калибар на психолог ко сеа да речам абе Ајнштајн е дебил кој го ебе