Тоа де, кафе плаќам толку пари зошто во цената вклучена е и услугата, условите во кафичот, кафето само по себе и 30посто ако е реална цена од таа што ја плаќаме
Дааа! А во моментов светкањето на капките дожд на дрвјата додека низ нив поминува светлина мене ми е магично.
Елончо на батерии https://www.index.hr/magazin/clanak....aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d_0
Еве јас сум старомодна,да. Пред 3 недели, добив покана од непознат, нз со кој ум го прифатив. Два реда муабет, од каде си каде живееш и на крај ме праша дали сум за онака. И тоа ми го разврти муабето. Да знаеме, на шо сме бе? Алоо ме адднува и да знаел на шо е. Тој бил слободен вели демек као, јас сум лабав иако не ме личи на годините., 35. И оти го одбив, јас кабает. Браво, колку сум глупава.
Па тогаш требало е да го запознае, го одбила, јас ако не познавам некој и не сакам да го запознаам воопшто не го прифаќам
Можеби на изглед бил топ И ја би прифатила некој што ми се допаѓа на изглед,би го запознала. Ама доволно е два збора да ми каже,и одма знам дали сме пар или бомб катастроф
Фала шо ме просветли. Како ќе запознаеш некој ако не го прифатиш. Ама ова беше директна бомба, бе еј. Даваш или не. Сељачана бре. Нели треба првин да излезиш и да се запознаеш, а не ајде те зеам со колата дај ми и ај чао. Не се врзувам емотивно, не ми требаш, кој те титка. Кога ќе ѕвониш не ти кревам.
Батали го, ако тебе не ти е само за забава. Мразам машки што кога им вратиш на порака одма си замислуваат како може нешто да има меѓу вас и генерално или не им е важно со која важно женска да најдат или им е за секс. Запознај се прво културно не напнувај ако некој не те сака.
По што виде дека дечкото во случајот има искрени намери? Девојка 3 дена што си пишува ја прашува за секс, тоа искрени намери се?
Јас мислам прво треба да се запознаеш човечки на кафе, а не дирек одма. Уствари бе, секој различно бе. Тој за него си е во право.
Да сакаш некого, значи да го сакаш со своето цело срце, душа и разум. Ете тоа. Да го сакаш со душата значи да го носиш во себе дури и кога не е покрај тебе, да го чувствуваш како дел од својата внатрешност. Со разумот, не само што го чувствуваш туку и го избираш секој ден, секојпат без двоумење, и не да го избираш не само кога е лесно туку и кога е тешко, свесно. А со срцето.. е со срцето значи да го љубиш некого без калкулации, без двоумења, без поколебање. Срцето не мери ништо, едноставно се дава. Се останато без искреност и јасна визија без да знаеш што сакаш прво од себе си а потоа од другиот, е живеење само во лага и илузија, особено да слушаш вакви примитивни рамислувања од некого што е 35+ е поразатилно иако свесен бил што прави. Каков свет еј.