Брат тука е се забегано Ако не си исфрустриран,ако не напаѓаш,ако не понижуваш не си интересен. Нешто како задруга ама во пишена форма. И не можеш со некој да се спријателиш или да добијеш одговор на место,а камо ли некој да прашаш нешто,а да не е од екслузивна тема. Само препукувањето е тука интересантно. Друго се е пуштено низ вода Кулирај
Ама јас мислам дека ова во лп можел да го праша, форумот е анонимен и ретко кој сака да открива детали за себе. И прашањето беше баш така како посочено ти си од Битола, па кажи ни.. Дури и да е од таму ако он сам не открил што има други да откриваат..
Не се караме Грл, таман работа. До фрустрираниот дечко: Ме тагираш тука без поента и у кој смисол, на гравче ли да глеам шо сака писателот да каже. Искажи се на бољи начин, па да те разбереме, вака тешко.. Олабај, си се вознемирил нешо превише. Зар секад човек да мисли шо имате на ум?
Кај виде оговарање? Оговарањето како прво не е јавно,ако е јавно е муабет,кажување,прашање на лице посочено у директива не е оговарање
Не планирам да се карам и она кажа дека цел форум бил забеган.. Не верувам дека ќе ти го сменам мислењето ако кажам нешто.. Мислев уште од преска да си молчам ама го нападнавте дечкото како кој знае што да кажал..
Сонцка да не ти се одрона бисерот дека сум те тагнал? Пс едит доволно се искажав само ти сакаше ептен да се понашаш како да си од големото добро утро извини не те препознав хахах колку собири имаше денеска во битола 10?
Од каде тоа дека било посочено "ти си од Битола "? Значи и некој Скопјанец да прашам дали бил ќе биде исто како да сум му посочил еј ти од Битола си бе... Мозокот ливада јебига
Лошо се искажа ти, не секој знае што имало во Битола и зошто него го цитираш. И пази како се изразуваш.
Па напиша членот зошто го цитира токму него..и не му кажа дека е битолчанец,нити го праша,посочи само дека имало нешто во ББББитола
Требаше да дојдиш пак, ама сега на собиров Инаку имаше исто и кај вас таму собир, пред месец дена некаде.