Имаше порано една тема Скопје вс Провинција и се колеа таму. Па мораше да се брише, па да се заклучува, чудесии. Можеме да се маваме и во оваа тема, ама посочно би било во соодветна тема. Ај отклучете ја или да правиме нова и да спремаме пцовките и колнењата.
Ако може да изберете кои ќе бидете, бидете некој кој би можел да е опишан вака: Но исто така, ако сте родител мислете го во насока на своите деца.
Да се отвараат места за работа и да се градат и урбанизира и другите градови не не би се преселувале толку многу во Скопје, се што е потребно за живот е во Скопје (болници, разни средни училишта, факултети се е таму и се таму се гради). А како што станува и таму пренаселено и снемува работи места и нормални услови за живот сите си одиме од државата.
Живеам во град и сум видела родители како отвораат обвивки од благца на децата и ги фрлаат на улица во истиот момент. Исто така сум била и во моето село од каде потекнувам ,а и во други села и баш сум забележала дека нема никаков отпад низ улици,еве пројдете,забележете.Куќите блескаат од чистота,дворовите цакум пакум средени,имаат летни кујни и се таму готват. И човек што живее во село на влезна врата соблекува кондури.
Ако сте или одите на одмор во Турција, купете некоја тубичка Терамицин, 2 евра е, донирајте во ветеринарниве станици. Ќе спасите многу златни очиња.
трета смена ни беше многу забавна и посетена, ама ни ја заклучија, го фрлија клучот. И еве, уште го бараме.
Многу е битно во животот некој да те насочи да е тука покрај тебе посебно кога се двоумиш за одлука... Добро е некој да ти каже одбери го второто бидејќи веќе сега си тука знаеш како е ама пробај си ја среќата барем да не ти е криво во иднина...и така... Си седиш ти пак кај што беше и мисли се што би било кога би било!
Ја гледам програмава за Прилеп за така наречениов пиво фест, ми е срам да кажам дека сум прилепчанец.
Оти така? Размислувам да отворам уште еден профил и да измислам некоја сочна приказна. Па Вие драги членови да ме советувате
Видов мали кученца оставени на пат како лутаат и не знаеја каде одат, сигурно беа само неколку дена стари...на враќање едното беше згазено на сред пат не можам да ја заборавам глетката и секогаш за некое животно ми се крши срцето, а па за едно мало слатко кученце Зошто морав тоа да го видам? Зошто тоа мораше да се случи?
Да ви се пофалам и ако би се јади боровница природни и здрави одете во тинекс во Скопје таму му продаваме по 100 грама до 250 паковки. Блу Хава
Ние сме многу чудна земја. Во зимо автобусите немаат греење. Во лето немаат клима. Ама затоа имаат греење.