Ни донела мајка му на дечко ми некое благо од кај што беше на одмор традиционално, и ние го пробавме и не ми се свиѓаше на вкус.. Се јавува мајкава и дечко ми ни а ни б и вика аа на Нина не и се свиѓа ова што си ни го купила, имало вкус на расипани сливи.. Абе чоек, сфаќам дека ти е мајка, ама не треба се да и кажеш, жената се потрудила..
ПЕТОК, 18 ЈУЛИ Класика, емоции и македонска музичка душа Камерниот Оркестар на Битола со Наде Талевска Ристо Самарџиев Андријана Јаневска ⸻ САБОТА, 19 ЈУЛИ Балканска харизма и забава до зори! ХАРИС ЏИНОВИЌ – легендата на музичката сцена! ⸻ НЕДЕЛА, 20 ЈУЛИ Романтика и моќен вокал за големо затворање НИКОЛА РОКВИЌ – еден од највпечатливите балкански гласови
Коа фатив CV сегде изнапратив. Отворам Линкдин ин а бе не римоут, не USA, UK. Ма сегде, шо сака нека биди.
Легендата вели дека кога ќе го усисаш секое ќоше од станот, ќе изџогираш, ќе ги поминеш сите врати со крпа натопена во ленор ќе ти се јави маж ти и ќе сака лосос да му испечеш.
Ме насмеа. Кога тој е такво муле биди си ти итрица и нема што се да му кажуваш, мудрувај си па ќе нема што и тој да и дораскажува на мамичка освен да измислува прикаски за да ја занимава ако толку не си ги цени слободно време и личен простор.
Нешто во последно време приметувам. Дали тоа само ние балканци, вадиме раце од коли кога се возиме?! И зошто го правиме тоа. Јас не можам да не извадам рака, ако прозор е отворен. А тука па никој не го прави тоа.
Тоа значи дека кога ќе ти дојдам на работа, ќе добиеш само бајадера Се наполнија докторите со виски и бонбониери.
Аа нема да пројдеш толку ефтино само со бајадера . Сега ќе чекаат 50 евра и за еден потпис на документ да биде издаден што поскоро,или за еден извод или сл. Да биде истиот ден