Амин Буквално во 8 сабајле и 5 попладне до и од работа сум жива вода и осеќам како ме пржи сонцево на кожа, не па сред пладне. Џабе носам и лесно и лелеаво, не се трпи бе и готово. Башка што зелени површини на прсти се бројат, а котлина сме, нема толку струење на воздух. Лето сте сакале, мајке ми.
"Јас не сакам секс со кондом, тоа не е секс." Фамозна изјава на машкиве. Па после, ги заразувате девојките, ги оставате сами, не пијате терапија, не давате поддршка и вие сте биле МАЖИ. Хахахха. А ние што пиеме антидепресивна терапија, не нарекувате НАРКОМАНИКИ. Има Господ.
Ти кажи им на таквите Ама јас не сакам дечко без пари, тоа не е дечко. И остај го да се лути. Stay toxic
Имало уште жители у Пехчево? Не мислам да навредам, ама стварно мислев дека е се пребегано со бугарски пасоши. За социјалното немам коментар. Брука на национално ниво се, не само пехчевското, туку во сите градови е катастрофа. Имаше една директорка на социјално ставена пошто тато таму работел, а чичо у политика клати врати. И што ќе очекуваш, дека поштено ќе си ја работи работата, а два и два не знае колку се? Се надевам дека женичката ќе се спаси од манијакот, штета за младоста да си ја потрошат вака.
СДК Не се живее без тебе. Ми доаѓаш на сон,, последниот пат со Кико ми беше на гости. Го чекам твојот роденден. Се будам секоја ноќ,те мислам. Не знам каде згрешив, во главата ми се вртат мисли како топчиња на лото 3 од 35, за на крај да излезе број 41. Се дистанцирав од сите, барам мир, ама нема. На здравје пивото