Коа ќе пораснам @Anika55 сакам да бидам, да си носам хаљињи и да си праам торти и колачи по дома од ќејф.
Да бе пари додатно да се даваат само, и заебанции по шнајдери. А си има табели, треба да си се мерат, и вајда нема утки во однос на големина. Е материјал е друга прича. Коа сме на темава, Тему е зараза невидена, чим еднаш се заразиш, нема назад.. Не ми се ни верува колку се опуштив јас да трошам.. Невидено нешто од мене, не можам да се препознаам. Кочница ко да немам, не знам вака до кога. Поздрав до Аника. Богами инспирација е женава, секоја чест.
Па и ја за свадбата на мој братучед за 1200 денари се средив.И фустан и сандали купив.А многу убаво стојат.Од Тему не знам веќе што се не нарачав.Ај да се вратам од одмор па ќе видам уште нешто да купам.А дека е зараза,зараза е.Не можеш да останеш само со 2-3 работи купени.
Јас се што сум си нарачала од облека ми било таман, е сега материјалот е друга приказна, ама за фустан што и онака ќе го носам еднаш на свадба мн и не ми е гајле каков материјал е..
Остај ми контакт, ќе ти финансирам кондоми SMUT се corny as fuck. Има една добра песна за нашава Маќедонија и таа е: Многу порелевантна
Друга ствар, како или уште побитно зошто називот "lavander/marriages" почна да се поврзува со геј/ish бракови? Кога уште од памтивек буквално е баш бојата симбол за хетеро-унија. И ден денешен, баш лаванда е (пак буквално/и симболички) микс од спојување на црвена/розе(girly бојата за женски нели) и сина (епа за машки). Со виножитото океј, разбирливо, они се дел од виножитото, (но пак, не и целото виножито, али добро бар има смисла донекаде, и ко што рековме е разбирливо). You've stretched it too far here darlings малце.
Дали е сериозно данок ако не се омажиш ожениш ? Не можеа со нешто друго да се занимаваат до тоа стигна ''државава"
Некои од вас го немале задоволството да го јадат сендвичот со путер, кашкавал и домат, направен од мама, на плажа, додека седиш мокар под сенка и паузираш од пливање, and it shows. Муабетов неповрзан со, иако инспириран од темана слушаме и не осудуваме, сакам да кажам читајќи ги мислењата таму ми дојде истовремено и да се прекрстам и да се помолам и да клекнам да се поклањам и да седнам да измедитирам и да почадам со жалфија, пошо дир џизс мухамед буда и сите соѕвездија у универзумот ШО ВИ Е?! Некои работи се стварно факд ап. Без заебанција застрашувачки се, сериозно се за преиспитување. Само пошо анонимно сте се олесниле на некаква си тема на интернетот на некаков си форум не значи дека е океј тоа што го правите и мислите. Па после гомна јадете за други луѓе, за човештвото, за општеството. Ме плаши фактот дека луѓето кријат такви работи во себе, као сериозно. May these type of people never find me!
Кога сум расположен можам и најголемиот/та намќур/рка да го/ја насмеам кога не сум и најголемите исцелители попови оџи да дојдат не можат да ми помогнат.
Сфатив дека корпата за алишта никогаш не може да биде празна. Макар и кога ги пуштам сите алишта за перење и конечно ќе ја видам корпата празна, одма ќе се најде нешто да се фрли во корпа и така пак во круг.