Па мора некој да те искара.. најдобрите, најубавите, најчесните, најпаметните, најфеминисти мажи се во Мк
Последниов период само црни хроники се случуваат, сега пред саат-два во Прилеп, вујко или не знам шо им паѓал детето и таткото на детето ги убил, а веројатно и тој сам се самоубил.. Летаа хеликоптери цело време, јас си мислев нешто со пожар..
Mizerii, sami se sredivte pa i drugite gi opraivte , i da ova slobodno mozam da ti go kazam kako nekoj sto raboti na menadzerska pozicija i mu se navrteni dupelizaci sto sakaat da se grebat , tesko na zenata sto treba koleska da ti bide uste sega ja izvrega a prvpat ja gledas zamisli
заложничка драма другар трела 10 часа убиецов на фејсбук објавил.. полицијава отишла кога веќе се било готово..
Треба да се воведат ЗАДОЛЖИТЕЛНИ психијатриски прегледи. Страшно стана ова секој ден нова будала... А со овјавувањето на фб навистина не ми е јасно што им е филмот еве и таткото на девојчето обесено што беше и овој... посебни случаи се изгледа во психијатријата. Ако на најблиските им прават вакви работи со останатите што е ?
Не, него треба на мужите таму некаде од 14 години по една лопата или ашов да им се даде за да немаат многу , многу време да шират муда и да мислат на глупости па да има цивилизираното општеството некој ќар од нив.
Овој некој локален бандит бил ко шо кажуваат... Да дополнам фрлил бомба ко полицијата и пукал кон нив...
Многу се занесуваат со цените за станови во Скопје. Ја оправдуваат цената со тоа што ќе пишат дека станот е луксузен. „Станот е со модерен мебел“ - да, евтин и со лош квалитет. „Станот е чист“ - сепак врие од лебарки. „Станот е на одлична локација“ - од прозор го гледам прозорот на соседната зграда. 800 евра за една спална соба, бања во која нема каде да се свртиш, кујна со мала работна површина... Скопје е, не е Њујорк.
Кажувано, слушано преку илјада пати од стари. И да ти кажам прави се (иако не ми се допаѓа ова што го кажувам), жалење никако. Почна ли да се жалиш, отиде работата. Од друга страна, е*ате посилната половина ако не можеш да си кажеш што ти лежи на душа. На убавото сите можат, на потешкото секој клоца. И многу што се во брак сами се, сами буквално. Не се самохрани, ама исто ко да се. Емоционалноста е во бескрајна негатива. Некни ме бара пријателка, горе-долу децата големи, разбираат и разбрани се. Вели сакам нешто да зборнам не знам како и дали ќе ме сфатиш. И одма ја сетив што ќе каже (дека е осамена и заборавена). Сумирано, маж е само за расплод. За ништо друго.
Среќа па жениве сакаат да слушаат жалопојќи и кукумјавкање од мажи ) Нема врска полот, едноставно, никој нејќе да се замара и да си ствара екстра проблеми кај што ги нема.
Истото ќе го пишев ова пред некој ден ако веруваш. Само ова околу годините не знам на колку точно години би рекла, може покасно, а може и порано... Татко ми рецимо ко Ное од Notebook шо изгради дом со свои раце од ништо, секад ќе ми биде пример за маж и ништо помалце. А не ова денес #незнамшое шо виси по кафиќи/кафани, евентуално на социјални мрежи деноноќно, и се слика од теретана за на Фејс...
Не може да не се замараш за партнерот (ако сакаш некого ќе ти е гајле како вистина се чувствува, а не да ти биде 24/7 умоболно позитивен) и обратно. Ама да, себичноста е второ име за посилниот пол.