Можеш и у Тетово да идеш не мора до Египет да се мачиш истиот "третман" ќе го добиеш, само што според мене е мн манијакален и манипулативен. другарки ми се жалеле. бтв Зашто муслиманиве сегде исто се однесуваат? Сакаш да идат на лечење а прва ги стигматизираш и ги правиш потенцијални убици.
Вечерта колку и да дуваше ветре немаше проток на воздух и претешко се спиеше. Буквално чувствував дека ќе погинам, и од терапијата башка ми се влоши, и денес воопшто немам енергија. Ма две недели ми е веќе така, само се туркам некако. Аман веќе нека помине летово, да освежи малку и продишеме.
Мислам дека во Тетово би ми било повеќе страв искрено. Ваму добив впечаток колку и да се отворени со комплименти и да ти прават муабет, не ти го нарушуваат личниот простор или да пробаат нешто да направат. Барем ваму каде што бев. Некои беа стварно nice без да се досадни. Сфатив колку за нив е dream job да работат во хотели за туристи вака, цел ден плакнат очи по бели жени. Тоа е најверојатно бидејќи нивните се покриени.
Не знам кој велеше дека лето е убаво барем додека си на одмор. Бев на одмор, преку ден ајде шетавме во градов кај што бевме и околните места, нѐ акна сончаница двајцата, вечерта ко пијани, главоболка, вртоглавица, гадење. И ова 3 пати. Или ако било за плажа, сејм шит. Лежиш ама пак е жешко, и на сенка ти е лошо. Во вода да влезеш ќе изгориш на сонце одма. И пак ќе повторам - јебало ве лето
Денеска убиецот на Феликс доби казна затвор. Премала, но ете ја. Се надевам, со ова ќе отпочне ерата во Македонија за казни и за сите други злоби кои вршат насилство над животните. Затоа, не скокајте го постот што некој го постирал барајќи помош, поддршка, ставете лајк, споделете. Кога за сите случаи би биле сплотени ко за Феликс, секој монструм ќе си го добие заслуженото.