Сакам да си признаам нешто. Мислев дека само метла џогер и малце да завршиме прашина на прозорци и е чисто.. епа братучедите и девојкава ми докажаа спротивното вчера ко имавме акција ма чистење дома кај мене.. и срам ме фати голем.
Порано мислев дека е нормално двајца партнери да спијат посебно, за мир во куќа, ама како поминува време сфаќам дека тоа е мн нездрава врска.. Значи бирање кој ќе спие лево, кој десно, или спиење во различни соби, различни кревети, тоа е токсичност.. Здрава врска е двајцата на средина да спиете, еден врз друг, еден до друг, небитно, бирање на страна на кревет и секој да си спие на својата страна е токсичност.
Па нормално. Ако спијат одвоено и тоа подолго време така, ради разни причини што и да е, цимери у тој случај се, а на партнери.
Не дај боже да ти се погоди некој шо грми како косалица цела вечер, има да бегаш до соседниот град за спиење
Во денешно време има чаре за тоа. Спиењето на посебни кревети е како живот со цимер. И не е брак, туку развод на рати.
Девојчиња, не фарбајте тоа косите уште од 18 годиниииии. Баш ми е ќеф, јас што си ја носев нефарбана до пред некоја година.
Како па да не. Еве вчера спиевме одвоено. На него му беше ладно, мене ми беше жешко. Најпросто решение беше, секој во посебна соба. Во еден куп ситуации сме спиеле одвоено. Не се разведуваме уште, а и не планираме. Не е дека ми пречи неговата близина, ми значи сопствената индивидуалност и потреби. И нема чаре за се.
јас од тој период негде почнав и веќе 13г без прекин се правам…. И плаво ми стои толку добро, ко да сум родена така