Бабата е скроз во право, не само за среќен брак туку за среќен живот. Саи баба Е сега да го применам ова во моментов кајшто напнаа од работа и I'm back to zen track
Мм си има своја тајна на среќен брак која му ја открив неодамна. На се шо ќе му кажам, ми одговара со ДОБРО, ВАЖИ, ДОБРО....
Јас го применувам ова и Сакам да кажам дека е многу поубаво вака. А на мм една од тајните за среќен брак е пред да седне да одмара се врти низ соба, гледа дали има нешто да се прибере или направи, еднаш дневно ја отвара пералната - ако има алишта да ги спружи. Го приметив тоа викендов. Изгледа многу сум мрчела за ова, ама па не се сеќавам јас така
Да, мајка ми има друга изрека за истово - одвој го битното од небитното. Фокус на тоа што е битно, на небитното тури му пепел. Дефинитивно е поубав и полесен животот така.
Искрено вака, колку другари, другарки и познаници имаш? Нонстоп раскажуваш за некои луѓе што им се десило и кој што им рекол, разни ситуации, вака делува ко да се дружиш со сто различни луѓе.
Едвај чекам пролет 2026 да дојде фазата збирање сликичиња за светско Спојлер Колку години су начукал во газов, уште ми е интересно