СДК дека мислам оти сум единствена шо ја фаќаат ненормални кризи за месо. Сите нормални луѓе би кризирале за нешто благо, чипс, пица, а јас од друга страна умирам за месо. Денес ради сплет на околности не каснав ништо месно и еве ме се врткам низ дома пес гладна иако јадов пола леб и доста млечни производи. Како би се удавила сеа во сочна скара и макало со лук, ќе ги мислам цела вечер. Имајте си убава работна недела.
Не се, не си единствена. Сигурно има дијагноза и за нас, ама не зборам со џипити да го прашам шо дијагноза е
И јас кризирам за месо, после благото кое ми е на прво место. Обожавам месо, и општо храна од животинско потекло, не ми поминува денот без неа. Ама дека спомна скара, да можев сега една голема сочна плескавица со кашкавал би изела, така без ништо друго.
Истоо, секоја недела огладнувам значи, секоја.. Денеска цел ден ама баш цел ден сум гладен а на булк сум уште И низ глава ми се врти само шарска плескавица полнета со кашквал, уштипци и путер од кикирики
Септември - декември како омилен дел од годината Лани токму тој период ми беше peak life, а и од други години наназад баш ми е носталгичен. Дај Боже и годинава и да биде така
Секој 1ви септември ме потсеќа на школо кога бев средно еден од најубавите периоди од животот камоли да можи да се врати времето...штета што децата кои почнуват на школо воопшто не се среќни и брзат за да пораснат ама доправа по неколку години ќе сфатат колку ќе му фалат сите моменти