I da ne pushtame ni klima? Sparno e kaj nas mnogu. Otvoriv prozorec malku na kip, ko da osetiv da me pecat oci i zatvoriv.
Ова во Ск ли се случува? Во сите населби ли или? Јас не живеам во Ск, ама лани летото кога имаше пожари, се чувствуваше мирис на чад, дури и парчиња изгореници летаа во воздухот.... Страшно беше, не се дишеше.... Искрено страв да го фати човек каква иднина ги очекува нашите деца....
Chat gpt го прашав вели дека во 90% од климите што ги инсталираат по домовите немаат систем за влегување надворешен воздух обично во канцелариските или тие по маркетите влегува воздух..
Идете у пичку матер!! Кај воздухот е загаден, пожари на сите страни, уште народ слави со огномет. Матер да ви ебам
Братот можеби, но родителите не се невини. Родителите се баш виновни бидејќи тие лошо ги воспитуваат децата кои а, седнат зад воланите, загрозуваат животи во сообраќајот.
А, бе не ми е гајле што се и како се , нека му се во фамилија тие маки , не на рандом народ ај не ми бранете будали по улици.
Еве гледам на телевизиите дека за неколку минути ќе има прес конференција поради пожарите. Да видиме кој ќе зборува и што ќа кажат.