Ministerstvoto za obrazovnie oslobidilo od fizicko prisustvo ucilishta od Gazi Baba. A drugite? Primer eve Opshtina Ilinden kolku e blisku do Trubarevo. More treba vo celo Skopje da se zatvorat nekoj period.
Не е баш исто додека трае облакот од чад и додека се расчисти и спадне, честиците после некое време се лепат по површините, не левитираат у воздух али првите денови од горењето се у воздухот
Превземено од КЕРБЕР МК. најјаки ми се овие "среќно омажениве" штумфети, ко ќе те викнат на кафе за 50:50 муабет. пола те жалат а пола те советуваат. Нарачуваш кафе и блееш и чекаш да умреш, или да има земјотрес, додека ја слушаш како е среќно омажена, а јас се знам со ДЕВОЈКАТА НА МАЖОТ, у врска се 2 години, сите знаат само умренава не, е сеа таа ми соли памет како не е прифатливо јас да сум стара мома, бракот е свето нешто, сите се мажени само јас не, ПА ШО МИ ФАЛИ. Земи било што, па као некои не ме викаат на седенки да не им ги шмекам умрените мажи, као немам со кој да ме седнат на свадба, кај ќе седам на дечји роденден, да не се дотерувам превише ако се излезени парови. После следи ЗНАМ ЕДНА БАЈАЧКА, па да ти дам број. Па време е да раѓаш, знаеш каде вака, ако немаш маж, барем дете. Си викам зашо не ми сипаа отров, место кафе, зашто јас не ја советувам умренава да се разведе пошо овој не ја рока веќе 2 години. Ама јас ќе бидам лошата, таа шо е љубоморна на нејзината СРЕЌА и сака да и го расипе мракот. И ТАКА МИ ТЕКИЊА ДЕКА НЕ СУМ ЈА ИСКЛУЧИЛА ПЕГЛАТА. @Adidas888, ме потсеќа на тебе
А шо бараш на кафе со некоја умрена ? Со која немате ни почит ни муабет? Или другарствово ви е дај шта даш исто како шо е нејзиниот брак? И ќе падне селфи за да има материјал да се лепне на денот на роденденот со натпис "срцка моја најсакана, хепи брдеј" Очаен е постот, колку шо е очаен сексуалниот живот на авторката. Сори.
Кога сме кај загадувањево, ако аптеките ги поскапат маските, вака скромно да им посакам за лекови да ги дадат тие што ќе ја донесат таа одлука. Нема поголемо гоВно од човек што печали на сметка на туѓо здравје. ФМП
Сеа бев до ЗЕГИН - морав да земам терапија за смирување. К N91 немаа ми рекоа и дај велам др да видам и ми даде некоја бугарска за 80 ден. Ме мрзи да станам да појдам онаму да сликам. А, дома имам вакви.
Толеранцијата за луѓе кои се мешаат каде што не им е место ми е баш нула. Секаков вид на прашање кое НЕ СМЕЕ да биде поставено добива специјален третман од мене. После толку години попуштање на луѓе и размислување што и како да одговорам на прашања кои ме повредуваат или едноставно ми прават немир, станав тежок идиот и сум многу горда на себе бидејќи поради тоа бев под постојан стрес. Сега ми е сеедно кој што мисли, не ни пробувам да се објаснувам. П.с со фини, културни луѓе сум злато