Против кого и да е...решив да ти бидам кума. Леле мајко ќе пукнам колку писмен народ имало на форумов
Вонредно сдк. Трамп откри дека парацетамол (лек постар од 150 години и единствен одобрен за трудници) е крив за сето ,,зло,, што им се дешава во последниве 20-30 години. Би очекувала бран на американски мигрант(ки) во Европа. Одам сега да мавнам еден доместос на екс, зачестив деновиве ама јбг, ова се вонредни времиња Гилеад, влези, не собувај се.
Sdk me nerviraat osobi sto nemaat svoe jas. Dodeka ne gi procita komentarite pod videoto nema svoe mislenje pa vrz osnova na mnozinstvoto go kreira. Si slusnal/a za kriticko razmisluvanje ovco edna? Nee vednas na stadoto se priklucuva
Ја па мислам дека е само против геј бракови... Барем се надам... Ваљда... Иначе понудата е прифатена.
Досадно еее, на работа сум и нема што да се прави. Надвор времето е супер ама јебига, мора да се седи во канцеларија.
Во мене живеат 2 личности. Едната сака да живее во Maui или Orange Beach (Huntington Beach/Laguna Beach/San Clemente), да сурфа, да плива, да чита на плажа, да седи на bonfires навечер, да вози точак покрај брег, да пие кафе во малечко кафуле со поглед кон океан. Другата сака да живее на некое тмурно местенце во Вашингтон, Орегон, да шета низ шумски предели со богата природа, водопади, реки, Ла Пуш стил на плажи, да се топли покрај оган додека врне и е магливо. Мислам дека втората почна да се појавува понеодамна, како што стареам. Двете имаат нешто заедничко, tho: потребна ми е природа, гадниов град ме гуши.
надворешната убавина е само одраз на внатрешната, на правото "лице" на човекот. Ама ете, тука сме во овој свет и се важи.
Не знам, дали може ме разбра погрешно, не возам туку нешто логистика, сметководство и такви ствари. Ако треба и да се излезе некогаш на терен ако се заебе некој камион и така.
Знам де, истото го работам Сметководител у транспорт компанија. Затоа се ѕверам низ прозор колку е убаво времето Само шо од дома работам, не сум у канцеларија па троа поубаво се осеќам. Ко демек