Истите пари може да се дадат на децата за лекување и помош6на родителите на починатите ( знам дека не можи никој да им ги врати назад децата....)
На крај на денот животот не застана на 16.03.2025 туку продолжи понатаму. Она што треба да не интересира е како ние за кои животот продолжи да се избориме за да такви трагедии не се повторат повеќе.. Некои се помлади овдека некои постари но мора да почнеме да се занимаваме со ова прашање ако сакаме ние и нашите деца да не плаќаме скапи кирии во други држави, да не копаме канали и фарбаме фасади за туѓи бели дворови.
за жал какви случки имам видено од приватен живот. Пример починува некој роднина и да не даваат сите други роднини по пола од платата на семејството долг период? Или да не даваме? Не. Ептен ако има апел за донации или ти побара даваш, во спротивно секој тера свој живот а реално нешто би ни смениле 3000ден (или друга сума карикирам)месечно ако даваме сите на некој близок? Луѓето како индивидуи не помагаме/помагаат а не да чекаш општина, партија да ти помогне па
Има многу работи на што можеа да се потрошат.. еве пример можеше да се инвестираат во мерки кои ќе помогнат воздухот да биде чист. да се изгради фабрика за отпад по сите европски и светски стандарди и да немаме мака со диви депонии. да се инвестираат во центар за изгореници, да се набави опрема и да се обучи кадар. и милион други работи..
Против кого и да е...решив да ти бидам кума. Леле мајко ќе пукнам колку писмен народ имало на форумов
Вонредно сдк. Трамп откри дека парацетамол (лек постар од 150 години и единствен одобрен за трудници) е крив за сето ,,зло,, што им се дешава во последниве 20-30 години. Би очекувала бран на американски мигрант(ки) во Европа. Одам сега да мавнам еден доместос на екс, зачестив деновиве ама јбг, ова се вонредни времиња Гилеад, влези, не собувај се.
Sdk me nerviraat osobi sto nemaat svoe jas. Dodeka ne gi procita komentarite pod videoto nema svoe mislenje pa vrz osnova na mnozinstvoto go kreira. Si slusnal/a za kriticko razmisluvanje ovco edna? Nee vednas na stadoto se priklucuva