секој ден сум се посигурна дека сум донела правилни одлуки во последниов период... секој ден добивам по некоја потврда за тоа. Интуицијава ми е да се наежиш
Леле леле, кој се видов на совентичките листи на вмро... Да не знае чеовек кого попрво да жали, дали тие што се таму кутрите со црно сако што позираат, или тие што ги одбрале да бидат таму... Ќе си пукам со пиштолче на вода
Јас ги чувам како најголемо богатство а не го работам тоа. Сега студирам нешто што го работам со голема љубов и и нив планирам да ги чувам. Книга или нешто што сум напишала не фрлам никогаш
Шо кој qr ми продаваш донер со демек лути феферонки, коа се само кисели!? Значи убаво си прашав, не ме лажи! Пица демек лута, жими таквата. Феферонки најобични од туршија. Па уште и напиздена ќе сум си купела халапењоси од дуќан да си турам у бургерот, се опрчив факинг 3 еура, за шо?! За туршија најобична! Ако ми е коа ме мрзи до далечниот дуќан да идам само за едни хаљапењоси! Ќе идам утре ќе купам кутија тегли, нека стојат, значи од шо иам добиено ми се плаче еј! Цел ден на работа ги мислам, ќе си јадам дома, шипки варени! Сори дечки, али иам добиено. Ги сваќам сеа трудите жени коа плачат за јадење, гревчиња...