Се надевам само дека нема да ги фати дијареа од тоа сокчињата и кафињата шо ќе ги добијат во кесата со се останато, не сакам ни да замислам шо би се дешавало после по митинзи
Како може овие да ги носите надвор? Папуча за по дома, ја носите надвор, а да не зборам што секоја втора ги има, зошто значи, зошто вакви работи пропагирате?
Е зошто де? Пошто е знак на висока мода хахахах. Безвезе. Туку прееска се возам со такси и гледам една типка облека чизми до над колена. Јадни ние, уназадени сме...
За дома да, ама ова за надвор ноу! Замисли у дожд кога ќе се рашлакаат, хаос.. Не и не, не ми паѓа ни на памет, многу лошо изгледаат.
Јас низ животов вакви имав неколку пати, во средно, на факс и лани си купив за на работа. Нема поудобно и потопличко, моите не пропуштаа ниту вода. Годинава ќе си купам пак согурно зошто едната ми се исече дека мн е нежен материјалот
Ама мами не се папучи чизмички се, немам ама би ги носела жими се . Кај по дома со волку дебели чизми освена ако не живееш на планина на -20, ја едвај чорапи облакам цело зимо
Точно дека се за суво време, ама не пропуштаат ни вода и многу топлат. Имаш и повисоки, за да не ти делуваат како папучи.
Не пропуштаат вода. Нема да знаеш додека не пробаш. Папучите се попчитки овие се наменети за надвор. Иначе во средно телефон и пари си чував во ѕие повисоките.
Чизми се.На официјалната страна на Ugg, цената им оди и до 200$ , има од чиста кожа и водоотпорни. И мене балетанки ми се ружни обувки..и ми се само за жена со екстра згодна и тенка нога.Ама па за вкус не се дискутира шо знам?
До лани, една од причините поради која го мразев летното време беше ова. Ама веќе не, оти се спасив во со машина за сушење, најдобро потрошени пари. Господска работа!
Моите се на liu jo и се водоотпорни. Но, грдо ми е да ги носам на дожд таква убавина да биде уништена од дожд и ги носам кога има сонце, преудобни,меки и топли. Ги земав од фешнгруп, соленки се. Ги гледав и на ugg имаш различни модели, ниски високи. Инаку, пред да ги купам и јас ги хејтав.