Боже мој Господе. Блиска колешка се породи и реков ајде по недела дена да и ѕвонам, а претходно и честитав во порака, ја прашав како се - не добив одговор. Ја нема. Е ајде реков ок. И пишувам на една колешка, пошто чудно ми беше, таа па со дрско ми одговори дека било рано..... Што му е на луѓево бре??
Ми се гади бе луѓе, најсериозно ми се грчи желудников. Не секој заслужува да гази по земјава. Толку ли се малоумни, ретардирани, психопати ли се, што им е ?? Не е прв пат, за жал ни последен да читам вака, ама секогаш се разочарувам, и ми иде да можам тоа суратите гнасни да им ги смачкам. Ајде да ги направиме славни и популарни.
Откако изгласаа законов за да ги спастрат овие со слушалки на пешачки, полицајци има на секоја можна раскрсница во Центар. Али за да патролираат за општа безбедност, се криијат ко qr на ладно време.
Од секогаш ми биле смешни оние со заеднички профили на фејс и инста, ама имало и бетер, ова уште немав видено. Профилот на мажот е заеднички потпишан е прво неговото име името на жената па презимето, а профилот на жената е само на неа.
Тмурни денови... Некако ништо не оди, се осеќам уморно,исплашено и безволно. Околу мене само гледам лоши работи, луѓе болни ... Удара на психа ова црнило веќе. Ме дотепа сонот ноќеска како керками си извади запче.... ( Два пати досега сонувам како мене ми испадна заб и два пати смртен случај во блиска фамилија ) И после сонот од ноќеска целата сум потресена....
Сдк дека ич не можам да се поднесам болна. Значи погрдо нешто амин. Кашлам ко турчин шо пуши триесет години. Шмркам. Температура де имам де немам. Психичкиот дел да не го спомнувам. И ми се јади нешто и во исто време ми се гади од тоа нешто. Аман значи. Нека мини ајде побрзо, А да, и треба да ми дојди. Комбинацијава е прејака, да беше поинаку немаше да е интересно. Кој сака нека честита. Мами не се нервирај и не мисли на лоши работи. Се ќе помине