Влегов во темата "Испукајте се од мажот" на кратко имам што да кажам ама џабе е. Не делува веќе кај мене...
Хаха со книшка со све.Книшка по ново со оро се зима, влагаш го играш правото, играјќи ти ја подава ќосето, ја зимаш и играјќи искачаш од штаб.И тетоважа плус за век и векова, иницијали на бицепс, Х.М па нека се чудат што е, тие што не знаат
Многу сте летаргични и досадни, повеќето и се заебаваат. И ние мажите можи да се заебаваме и да велиме од типот "Без жена не се можи, а со жена е тешко" и да се искинам од смеење и смеалчето да ми избега. Така да... не се прајте мн паметни само молете се да се погоди да е ок, а и вие да сте ок со него.
Чим изгурал до 40, после сигурно нема да се менува башка и ако си мисли, до сеа терав и функционира, значи добро е.
Уште ова го немав видено.. На покана за прв роденден на дете да пишат поклон во плик, толку бе срам да немате еј, за роденден на дете поклон во плик да барате..
Здипли алиштата стави во плик, што им се потресуваш. За повеќе совети заследете ме, или порака во инбокс
И ти да си на нивно место истото би го сакала, а можеби и пишала Шо ако не ти погодат поклон? Сакаш партали неупотребливи ли да собираш? Затоа најарно пари, и најзадоволен си.
Па мама и тато ќе му земат тоа шо сака де, по нивна желба. Зборам ти коа ќе си родител дека можеби исто би постапила.
Дефинитивно, на 1 година славеникот може да биде многу пребирлив, па да не му погодиш поклон. Мојава и на 11 знае да биде среќна со поклонот, и баш сака поклон, вика што ќе ми се пари, ако ми требаат вие ќе ми дадете.
Зашто му донеле маичка со Биби и Боби а не со Зази, и зашто била темно а не светло плава, нема да сака да им ја носи.
А за роденден на дете важи истото да си ја платиш порцијата или? Мислам тоа што Славица сакала торта од 10000 со три кила фондан и декорации што не се јадат, сто балони од хелиум и фотографи и ресторан, па сега ај да добијат пари оти се потрошиле, не е мој проблем
Нормално, чим имаш поклон во плик, значи важи правилото за минимум порцијата да си ја покриеш, од 10 евра по човек нагоре колку што е за мекици, роденден најчесто..