А кај мене мајка ми што сакаше да го користи мојот инстаграм? Си се имаше логирано од нејзиниот моб на мојот инста за да си гледала слики, повеќе имало отколку на фб а она не знаела да го ракува
Голема работа ако парови си прават заеднички профили на Инста/ФБ по нивна волја. Сигурно нема да бараат дозвола од форумската комисија која нема попаметна работа за правење.
Никој не рече дозвола. Само прашавме која е причината зошто тоа е така. Кој сака нека ни каже, кој не не. Пример, јас сфаќам дека секој човек си е посебна индивидуа
А бе то си е твое мислење и не сакаш да ти е гајле. Гледаш ти поставуваш форумска дозвола, кој што сака да праша Јас сакам да знам зошто би имала заеднички профил. Мож и мојот ќе сака да имаме заеднички. Па да знам како да се понашам.
Претпоставувам имаш заеднички профил и се пронајде во дискусијата и различните форумски размислувања Нее никаква форумска комисија туку секој си кажува од своја перспектива
@Цаци маци000 Не, јас сум сингл. Ама познавам парови кои имаат заеднички профили. Велам дрскост е. Секој си знае за себе што му одговара. Грл, заедно ќе си се договорите ако тој ти предложи да имате заеднички. Друг човек од страна нема право ни да се прашува зошто ќе си правите и користите заеднички профил. Наместо за туѓи профили луѓето да се прашуваа зошто моторот на оној автобус звучи чудно, зошто оној кабел е оставен приклучен или да виси, зошто се толерираат небезбедни објекти...немаше да има трагедии. Треба да се фокусираме на она што е навистина важно оти историјата покажува дека животите ни зависат од тоа.
Вие па се сакате да знаете 1. Може Митре и Стојанка имаат 140 години заедно, и го користат профилот како семеен, пошто Митре не знае сам да се уклучи 2. Може Петар и Симона се љубоморни, па сакаат се да следат што се пишува (пошто јеа, рајт, на фб ќе си најдат швалерка или не може друг да отворат 3... Мене што ме занима- стварно отворате профили со вистинско име и презиме уствари? Никогаш нема тоа да го разберам, ни за сто живот
Здраво до сите членови на форумот. Јас сум Најубаф на свет. За некој месец полнам 28 години. Моментално живеам и сум на постдипломски студии во Словенија. И јадам само македонски ајвар. Поздрав до сите и ви посакувам успешна недела
Исто и мене демек пребираш храна муслиманка да не си што не јадеш свинско месо,епа не јадам месо и што сега ,друг ќе ми кажува како да живеам?
Ова повеќе ми има смисла кај оние кои се од генерацијата на моите родители и постари, наместо млади. Јас лично никогаш не би сакала да имам со маж заеднички профил, да ми чита муабети што не го засегаат. Плус не знам дали би му се допаднал мојов алгоритам. Моиве на пример, немаат онака стандарден заеднички профил, само мајка ми има, ама и татко ми си скрола од кај неа на неговиот телефон бидејќи го мрзи да прави свој профил посебен. Ама тие не се онлајн постојано и не комуницираат типкајќи на тастатура.
Ти дојден си за да си ожениш македонско девојче? Девојки, ајде одма дајте слики како правите ајвар, да одбере дечково.
И да знаеш дека ке ги чита. И после ке биде а зошто ти на таа другарка ти и го кажа тоа,а зошто мајка ти ти го пиша тоа и слично.. И ете ти од фазла главоболка