1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    811
    Не знам дали е за овде .
    Однесов капут на чистење во Хембој. Капутот ми беше од манго купен околу 5.000денари , носен една сезона и баш ретко ,ајде си викам да го однесам , се покајав 5000000 пати , скоро нов капут ми беше вратен со залепена мастика на капулачата , носете каде и да било да Ви чистат облека немојте во ХЕМБОЈ никогаш повеќе!!!!!! безобразни

2. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.375
    Допаѓања:
    3.584
    Аман од овие , сите се жалат и уште отвараат дуќани насекаде низ Ск , јас исто носев јакна , како што ја однесов така ми ја вратија ми перена ни ништо а платив ,имаат позитивни коментари на нет ама изгледа од нивни луѓе или фејк профили , тоа е како човек може да се излаже по коментари

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.975
    Допаѓања:
    195.085
    Хембој отвораат дуќани низ цело Скопје? :o
    То е ваљда, ко ќе тргне бизнисот со ,,перење,,:smirk:

На milkyway^^ му/ѝ се допаѓа ова.
  4. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.375
    Допаѓања:
    3.584
    Па нз ама како Т-мобиле станаа на сите страни а се незадоволни мене така ми ја вратија јакната како што им ја оставив ,луда работа

5. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.412
    Допаѓања:
    59.343
    Пензионер во КАМ треба посебен синдром да е. Чекаме на касите за плаќање, се направија поголеми редици. Отвораат уште една каса и ајде да се преместиме, две пензионерки од назад буквално физички нѐ истуркаа за да појдат пред нас бидејќи имале помалку работи. Па прашај госпоѓо ко нормален и културен човек, ќе те пуштам, не ми значат 2 минути плус да почекам. И после ние од овие треба да учиме, овие имаат право на глас да одлучуваат за наша иднина?

На Curious cat, sino.o.oka, senjorita-v и 5 други им се допаѓа ова.
  6. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    842
    Пензионерите моментално се најбезобразни, не само што ќе те истуркаат туку и ако им преговориш нешто ќе ти префрлаат и ти ќе си замолчиш ќе си викаш ај помала сум, по културна да сум, а они немаат ни грам култура.

Исто така кога ќе се наредат во болница они секој понеделник крв да проверуваат, а ти се брзаш за на работа, сакаш што побрзо да завршиш и те гледаат и не ти отстапуваат ред. :|

На senjorita-v, nextredstyle, Mr.Limonko и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.335
    Допаѓања:
    13.186
    Хммм, баш вака некако... :?: Screenshot_20251027_213253_Instagram.jpg

На senjorita-v, nextredstyle и Малечка Малинка им се допаѓа ова.
  8. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    9.001
    Се согласувам дека се повеќето се безобразни, напорни и себични. Како сабајле бабата што буквално влета директно во мене за да се качи во автобусот, и не само што влета туку продолжи да се бутка во мене па тогаш и се свртев и изреагирав да се повлече.

Ама има и такви што се душички.
    Како на пр. пред неколку недели се возев во автобус, премногу гужва имаше и во бусот и низ сообраќајот, едвај стоев како сардини бевме стиснати.
    И зборејќи со колешката дека ми е мачно и дека ми збоктиса да стојам во место веќе 45 мин (а претходно зборевме за тоа дека сум трудна), тетката ни го слушала муабетот, ми се врти и ми вика дојди душо седни си.
    Викам ама тетка ти си постара од мене ти ли ќе ми стануваш за јас да седнам, она се насмевна и ми вика ајде душо седни си. Се заблагодарив и седнав.

А колку па без осет, без основно домашно воспитување и без култура има и од нас помладиве тоа е страшно нешто.
    Исто во автобус (причиве ми се се од автобус ама нема врска :D), гужва невидена, кај Градска се качува една бабичка кутрата едвај стоеше.
    На првото седиште кај шоферот напред седната една девојка 30-35 годишна на пошироко седиште и си ги ставила торбите и чадорот до неа.
    Бабичкава и вика молим те направи ми место да седнам, не ме држат нозеве, оваа мртва ладна не реагира.
    Бабичката се заќуте, ама ние од околу и се пуштивме на девојката да стане за бабата да седне или па да и направи место.
    Оваа глупердава враќа со цитирам: не сум и јас крива што се качила во автобус, и јас сум си платила карта и нема зошто да станувам. Ако толку сакала да се вози и да седи, требало да си фати такси а не да се бута по автобуси.
    Цел автобус почна да и урла, ама џабе пошто она нема емпатија нити па знае што е тоа... На крај на бабичката и стана друга жена, а оваа цел пат превртуваше очи и викаше дека џабе и збориме пошто нема намера да стане.

На senjorita-v, Amellie13, FlirtBerry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.283
    Допаѓања:
    132.914
    Море која зараза стана песнава за Максим.
    И на улица и во маркет луѓево ко навиени викаат Маааксим Димитриевскиии... :rofl:

На Amellie13 и rainbowec им се допаѓа ова.
  10. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    9.001
    Ужас, како На китарата Васко жабата :D

На sino.o.oka и troublemaker94 им се допаѓа ова.
  11. milkyway^^

milkyway^^ Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2025
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    506
    Lele toa bese poloso def :D

На nextredstyle и troublemaker94 им се допаѓа ова.
  12. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.283
    Допаѓања:
    132.914
    Тоа со жабата беше ужас. Ова не е.

На milkyway^^ му/ѝ се допаѓа ова.
  13. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.971
    Допаѓања:
    11.475
    Скоро цел ден да немаш струја топ :swear:

14. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    9.001
    Како бе не е? :D исто и Теовел еменеге буте першенге хахахахаха аааааа не можам ама заразна е Максим дефинитивно.

15. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    842
    Баш читав еден коментар вика: Џабе Антонија Гиговска се утепа работејќи на незиниот нов албум кога песната Максим Димитриевски е по популарна од цел нејзин албум.

Инаку сакам да кажам на што спадна светов да фаворизира вакви песни како Максим Димитриевски, Васко Жабата...

На milkyway^^, Mumoftwo30, diskreten32 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    1.122
    Изгледа јас сум единствен што ја нема слушнато песнава и што прв пат слуша :rofl: