Фала.. Значи на 250 степени за 20мин, за побрзо и да не ги мешам тие само да ставам едно врз друго од се? Вака многу време треба, дур измешаш па да мачкаш а вака стави зачини стискај после врз кокошката сенф и кечап и за 5 мин и уклучиш на најсилно и брзо биде.
А мене чисто ме занима, дали кога цената е различна од рафт и во систем, овие на каса реагираат кај некој, колешка, шеф(ица)? Или не е моја работа тоа, не ми кажале да мењам па нисам одавде се прајме? На работа ако нешто приметам дека не штима, и да е туѓа грешка, секогаш ама сееекогаш идам и прашувам што е работа и нормално на крај се поправа. Оти иначе и ја ќе згрешам. Али кој колку му се замара.