Штета, една од ретките на естрадата која на сите им помагала и донирала кога требало, а сега никој да нема за неа да се најде.
Od site vetuvanja partiski ja ne znam kaj ke gi vrabotat zar site treba na drzavno da rabotat aman be koj ke gi hranit site niv
Од такви си патиме сите ние. Греота за жената, навистина и треба помош. Знам дека и мајка и е жива, барем она да и помогне. Приватните фирми ѓи хранат, Влези во комунално, на 1 стол, 5 вработени седат. Пример земав комунално, пошто во Гевгелија е така.
И што сеа треба сите да ја остават? Исто имам слушано дека била добра особа и помагала. Има многу што излегле од кризи со дрога и алкохол и се рехабилитирале али за жал ги нема правите луѓе околу неа да и пружат поддршка, тоа е најбитниот дел од рихаб-от, да има човек што верува у неа.
Појма немам ни кој е со неа, ни кој ја оставил, но дека сите ќе ја прифатат во ваква состојба тоа тешко.
https://sitel.com.mk/krivichni-prij...avadarci-koi-shirele-privatni-poraki-na-nivna Наставници, тие ќе ни образуваат деца... Наместо пример да бидат тие циркуз направија од образованието. Море не по еднаш годишно, секој месец треба да се носат на прегледи!
Една од причините поради кои ги деактивирав социјалните мрежи беа коментарите. Бев од оние што читаа коментари. Скоро 5-6 години без социјални мрежи, и некако заборавив каде живеам. Деновиве се најавив од фејк профил, еден стар, од времето на Фарма и Pet Society, кога си праќав подароци сам на себе (ова е многу тажно, знам). Леле, коментариве. Леле, колку е тешко да најдеш писмен човек, со убаво срочени реченици. Не дека јас сум некој репер за тоа, знам и јас да се изразам гадно на моменти, уста клета, ама луѓе… кога ќе ги прочитам како пишуваат, таа глупост што излегува од нашите сограѓани, ме фаќа страв каде живеам. И што е најиронично, изгледа колку помалку знаеш, толку повеќе ти се збори. Ги читав коментариве за Цеца, плачам. И пак ми се активира онаа анксиозност што со години ја пикам под тепих, дали ќе умрам овде, опкружен со овие амеби кои ги читав и кои се мнозинство? Овие работат низ добри институции, образование, здравство, те лечат, ти образуваат деца, гласаат, ја креираат иднината во вукојебинава, језиво. Среќа па се немам репродуцирано, ќе ми беше дупло потешко.
Одредени луѓе китат за Божик уште од 1 Ноември. Јас не сум од тие, ама сепак, да споделев инфо. Спојлер кога доволен број на луѓе би кителе толку рано, не би ни се примеќало лудилото, ќе речеш сите така прават, вака морам да чекам до 1 Декември.