Врска нема тоа ти што збориш со постот на госпожа Нина, џабе ја нападна девојката, а баш убаво ви објасни и тебе и на Нина. Ја викам ако немате живци да чекате по маркети, платете си некој нека ви купува и доставува. Свашта Се става и шот еспресо во многу локали кај нас
Ништо не расонува како музика од сабајле какво кафе бе, непотребно е тоа. Ме прашуваат како сум функционирала без кафе, као сите да мора да сме зависници. И вака така сум се навикнала на раното станување не е лошо.
Втора смена сабајле ај викам супер ,ќе поспијам , одеднаш падна сликата од ѕид , па ко за беља вазна имав на масата врз неа , вазната на ламинат се скрши и капак на се сон некој чуден сонував , како сум се исплашила, ми тргна мене понеделников и месецов, ако денот по утрото се познава
А б аман, сте победиле на избори. Кандидатот е жестоко поразен, вели победникот. Синќир, кизнај што напрај.
Скоро ич не пијам, па посебно сабајле, последна работа што ќе ми текне е да станам, кафе да варам да пијам.
Како да не пијам кафе, кажете? Тоа е зависност и порок Исто како цигари... Нема шанси без 3 кафиња во денот да поминам, и глава ме боли, и се ми е ако немам пиено кафе!
Едно до две во денот пијам. И тоа не веднаш после станување, тогаш пијам млака лимонада со ѓумбир, некогаш ставам лажиче мед... не ме буди кафе, повеќе ми е како пауза, да одморам од работа подобро ме буди туширање
Мислам доста се две. Имаше период пиев повеќе ама не јадев па имав проблем. Потоа колешката со која што пијам наработа беше отсутна па не варев сама и така повторно ги намалив.