Опаа фајналиии... Добро утрооо Ае да го сефтосам и јас подновеново форумче, да чкртнам нешто да видам како изгледа Воглавно ми се допаѓа, се сложувам со некои членки дека е туу мач пинк, но ајде ќе се навикнеме Иначе и јас сеуште неможам да се снајдам многу многу, гледам има некои нови интересни опции, ама ќе биде се Признавам, ми фалеше форумов, јас не знаев дека сум олку многу зависна по кој знае колку пати во денот проверував дали функционира, ма вие ми фалевте бре луѓенца што секој ден си ве читкав, гушки до сите .............. И сакам да кажам дека она баш најубавите работи се случуваат ретко, а траат толку многу кратко но сепак доволно долго за да уживаме во нив, и кога ќе заврши се успеваме да го оживееме секој момент....
Незнаев дека сум била толку зависна од фемина. Секој ден ќе пробав и ништо и си велам аа па каде ќе си ги пофалам ноктињата, пицата што ја направив со мама но знаев дека ќе дојде до промена, но бев толку многу изморена вчера одма заспав не причекав еден час.
Nekoj pameten, kade e poddrskata za kirilica za tie koi pisuvame od smartphone ili tablet? Jas ne ja vidam ili ja nema? Probav i so naocari za sonce, da ublazam ovoa drech, ocite trlam, ama pak ne vidam. Dobro utro BTW.
Ова не можеше повеќе да ми се допаѓа. Нема цветчиња ! Едноставно совршено е !! Фемина стана кајгана (во платформата) но ми се допаѓа.
Сакам да кажам денес искористете го максимално октомвриското сонце. Последното сонце за овој месец. И јас денеска решив да не користам превоз туку да одам пешки, да си го размрдам телото и да ме фати воздух. Имајте убав ден девојки!
Опааа конечни,,,,, добре дојде назад фемина, Секој ден по сто пати отварам да видам кога ке проработи форумот а она синоќе што пишуваше врати се за еден час ми изгледаше како она ако ме нема за 5 мин звони на секој пола саат.... а сега да кажам ТРЕБА ВРЕМЕНА И ВРЕМЕ ДА НАВИКНЕМ ТЕ ЈА.... сега како баба кога седне на компјутер и само гледа лево десно ваму таму и јас ке бидам некое време дур не го навикнам хахаха....
Леле колку се радувам на смајлињава, еј! Нема веќе потреба на секое да одам копи - пејст и да ги вметнувам како слика. Само пофалби, а кога ќе се вратам од школо, има се' убаво да изгледам. Смајлињаааааааа. P
Ооооо конечно дочекавме.Супер е вака форумов, само ќе ми треба малку време додека да научам како функционира. Инаку многу ми фалевте и ми беше досадно без фемина овие три дена.По сто пати се уклучував да видам дали е готов форумот. Поздрав до сите
СДК... Не можеме да ги промениме картите кои ни се доделени, но можеме да го промениме начинот на кој ќе играме.
it's so pink i'm gonna die Ми се допаѓа многу. Ептен му се израдував од сабајле на фирумов. Ми фалеше многу
Јао што сме розевиииии Интересна нова платформа, ќе ми треба време да се навикнам ама ако Вчера вечерта на 2 минути проверував дали сте готови. Не мотавте со тоа "проверете за 1 час" а ? Како и да е , се исплатеше. Убава платформа, убаво временце денес, јас оздравев конечно, еее што убав ден еј
Сега сватив дека ,навистина сум била зависна од форумот,ја убив страницата од обиди да се логирам . Сакам да речам баш пријатно што повторно ќе се дружиме ќе учиме едни од други и ќе уживаме читајќи ги нашите зборови тука. Убав ден!
Вие шо сакате прајте, јас одам да и кликнам follow на Абеја и на сите други што си ги сакам. Инаку премногу сме розови...
и јас ко Инес во три дена 3000 пати се се обидував да се логирам.. туку за вас не знам ама мене ептен ми се допѓа новиот форум вредеше да се чека
А гу гу гу, е првото нешто што ми паѓа на памет кога го гледам форумот вака нов и барбикаст, ама барем мислењата можеш да си ги заштитиш да не може секој да пребарува, тоа ми се допаѓа. Ги отштиклирав сите известувања, кој ти лајкнал, кој те спомнал, кој пишал после тебе, не фала. Можеше малку по хардкор да е, ама женски нели, нека биде.
Добар ден, убав ден. Me бендисува платформата. Ме потсеќа на една girly тема на мобилниот што си ја имав во средно и што многу ми беше драга. Малку тешко се снаоѓам, но добро, се` се учи, ќе ви досаѓам и во вакво издание, не дискриминирам јас врз основа на надворешност. Фала за трофејчињата. Ме расположија посабајлечки. Некои работи малку не ми се јасни, но што е тука е, не е ни темава за тоа. Само едно прашање. Мислењава колку време може да се редактираат? Се надевам подолго од личните пораки. Пет минутки за редактирање е огромен проблем за емотивен чоек ко мене кој се обидува да остане цивилизирано биЌе. И така, се радувам за дружењето со добро-познатата тајфа во ново руво.
i od mene dobar vi den devojki... da ne ostanam pokuso da si kazam deka stvarnoo mnogu faleshe forumov i jas 5000 pati pati probuvav da se najavam hahh. bitno sega sme tuka,so nova platforma,koja patem mi e preeeenajuba.. za promenite samo pofalni zboovi! Ve sakam site do ednen,najkasno do dva