Биквалноо.. Секој матичен си има што дава и за се едно исто. Мојот матичен Мк што ми беше за се и на секој витамини препишуваш и тоа полно ќесе.. Одиш за настинка витамини, одиш за болка во зглоб витамини, одиш за притисок витамини.. Отидов за око му кажувам така и така ме боли, најмногу кога гледам на страна и ми вика "па што гледаш на страна" ми даде витамини и вика гледај во зелено ништо не ти е... За истово сега одам тука ми дадоа очила за одмарање очи..
јас ако не си побарам лек што мене ми треба матична бруфен ќе ми препише. Нема врска машко женско докторите не ги бива. Како што на членот погоре се витамини му давале. Така да можеби наместо да земеш што таа или тој ти дава да си побараш мене ми треба 600 мг. ќе ти даде 600 мг, толку им чуе на докторите, да побараш нешто панцеф тоа ќе ти даде. без разлика дали ти треба или не.
па добро нареден пат кога ќе ми препишат бруфен лек од кој што ми се јавува алергиска реакција ќе го прифатм ќе го испијам пошто не сум на пазар за лекови и ќе си умрам. И тоа од матичен кај што сум од мали нозе и знае се за мене.
Ау ќе си ја урамам една слика од нас двајца жими све, ко портрет има да стои во иднина Не е можно колку ми се свиѓа, поубава неам видено, а ич не сум нарцис, дури мразам сликање, поготово друг да ме слика Совршенство Ни шминка, ни позирање, ни бутур, абе спонтаноста е нешто најнајнај убаво
Знам дека не припаѓам каде што сум,затоа што ЕДНА работа нема да можам никогаш да ја сфатам. Зошто сите машки мислат дека секоја девојка/жена може лесно да ја имаат??? WTF??? Брат извини ти пред мене ако си е*ел безвредни ку*ви шо немаат грам самопочит,тоа си е твој проблем. Кај мене тоа не иде тако лако. Или ке заслужиш се од Добро утро до кревет,или сиктер бај бај.... Следечи
СДК дека ова време по една недела ќе бидам на концерт на омилениот бенд. So grateful for this opportunity.
Ај па и да се пофалиш со резултатите, ова де, да ме убедиш да земам. Само во витамин Ц сум, никако на нешто дополнително да преминам.