Ни јас не мислев дека сум зависна од фемина ама ете сум билаСмајливе ми се многу чудни како и се друго.Ај тоа...преобав да се логирам денес и неможев и 30 пати се препотив мислев никогаш нема да можам,а од возбуда сум пишувала погрешен пасворд.Е ајде де...се радувам ко дете мало.Инаку повеќе си ја сакам старата фемина.Ве поз П.С.Што значат овие известувања од десна страна..многу ми се допаднаа???
Еве и јас да го напишам првото мислење на страо-новиов форум Се на се ми се допаѓа Е малку е ту мач на розево ама ако,женски форум така треба да изгледа Некако многу ме потсетува на кајгана форумот,само што се различни боиве ама ако ! Исто така ми се допаѓа тоа што можеш да си напишеш смајлиња колку што сакаш,и нема да ми изгледаат повеќе мислењата онака без животниАбе се ми се допаѓа Исто така добро е и тоа што стигнуваат нотификации,тоа стварено предходно фалеше. Им се израдував кога ги видов сабајле трофеите,па тоа се првите трофеи добиени во мојов живот Смајлиња,смајлиња многу,многу си ве сакам !!!
Mi se dopagja noviot izgled na Femina, samo ke mi treba vreme da se naviknam. Samo sakam nekoj da me prosvetli kako da pisuvam Kirilica I sakam da kazam deka mnogu mi falese Forumov Femina
Не е лоша ќе се снајдиме Само многу ми е светла некако, се надевам да има опции за менување на тема (боја). Арно веќе, конечно некој се заинтересира за Фемина, сега уште да се средат останатите работи... Леле смајлињата најјаки! Од скајп ХАхахахха И најпотребното! Уште да имаше шо се крсти Поздравче до сите и убав ден О, сум имала 3та годишнина
Јас во принцип воопшто не сакам промени, и така и за оваа.Ќе ми треба бајааги време да се навикнам и снајдам.Дека е премногу розево, е.Некако непотребни ми се стварите од типот на трофеи, лајкови, статуси, и пишување на ѕид, доволен е фејсбукот за тоа.И фалат промените кои ги ветија за ставање на нови подкатегории од типот на животни и слично. Инаку деновиве сфатив дека всушност мојата потреба од форумов е многу поголема одколку што мислев, постојано ја рефрешнував страната. И ете да не биде само критики, фала за смајлињава
...Честитки... Не ми се верува колку пати само отворив да видам дали е готово...Навистина ми недостигаше форумов и женичките кои го красат со своите мисли...
Смајлињава ми се закон!Во секое мислење ставам барем по 4-5 ..СДК дека супер е форумов ,за почеток дека нов ми е многу интересно,поготово неизвесноста пред да го отворам пристигнатото известување!
Стварно е добар форумов,уште не можам да се снајдам но со тек на време ќе биде.едвај дочекав,три дена ко еден месец ми се стори 
Па и не е баш лоша променава. На секој пола час правев рефреш. Инаку се враќам полека во нормала.Убаво ми е и планирам да уживам денеска со друштво.
SDK Nisto na svetot ne e celosno pogreshno... Duri i rasipeniot casovnik pokazuva tocno vreme,dva pati vo denot...
Секоја чест за променава,долго ме немаше како активен корисник ама секогаш ве следев како посетител ќе продолжам да ве следам и активно и пасивно
Променава на форумот е одлична и многу ми се допаѓа. Само ќе треба малку време да се навикнеме на новиот лик. Инаку се е супер и баш се радувам што има ваква промена. Редно беше.
Ама сме розевииии Шала на страна поубаво ми е вака. Нема цветчиња фала богу и многу им се радувам на трофеите и на смалињата Ќе ми треба само малку време да се навикнам...