абе ај да ми го подари семејство, пријател ајде де да ми има значење емотивно ама факинг државата да и се замарам, неее
Ее затоа се надевам нема да има следен пат Секако ретардички си има по нашето државиче, да знајте каков народ-таква држава.
Оди легни си, ми кажа @senjorita-v дека си мрчела и во приватни пораки за членови и за мене.Ова е ваш живот лајкувајте и билдајте его на мене
Од кај знае Сињорита? Неаме пишувано со неа, ај нека сподели ако може, ќе видиме сите Ти главен на форумов па ќе билдаме его на тебе
Омажете се и двете и лечете си комплекси на друго место си одам од овој форум а со друг акаунт ќе дојдам и ќе пишам што мислам п.с. се надевам дека ќе откриете што има межу вас гулапчиња
Зш се расправате море луѓе уживајте и онака се е толку негативно околу нас отворете нешто убаво за разговор кавги ич неќам подобро замини него така вака а кој кому докажал било што
Ќе се омажиме, а ти ќе си останеш да драпаш м @senjorita-v не знам што имало помеѓу вас, ама си се спасила Подалеку од вакви мажјаци сумљиви, скраја да е да се у наша близина.
не се секирај нашето државиче си го крадат секако тие што сега даваат па дојдоа до овие пари сега да се кука ооооффф беее