Не знаев за ден на алб знаме, а по моловите видов копиљаци со знамиња со орли и кечиња како се шетаат. Ама мислам дека главниот проблем е Блек фрајдеј, затоа што коли од скоро цела држава видов.
Значи од Маџари до Бит пазар се возев 1 саат.Black Friday+Ден на албанското знаме хаос е.Еве и накај дома скоро 1 саат ме фати.Ај од понеделник се се враќа во нормала.
Не знам шо кур значи ова, не сум до толку ретардирана али како и да е не сакам да знам како и е на жената на ваа Синтија... Ја лично би ја одлежала поштено... А ваа Аријана е certified дроља, со се тапија...
20 минути го студирав текстов и не можев да сфатам, па срам-несрам, морав да прашам: Каква е оваа врска?
Па каооо ваа да не е јавно женета и ваа другава да не јавно калаштура, би се опнале... Шо би рекле старите сакаат да се ебат, а нејќат да им влезе.
СДК мислам дека оваа недела од што претерано го користев форум станав зависник од него. Само гледам некаде коментар да пишам и која е последна активна тема. Земам телефон за друга работа и прво проверувам на форумот и се заборавам. Изгледа ќе треба да се повлечам малку од тука и помалку да седам, плус постам не треба завист да негувам. Колку повеќе читам и коментирам, толку повеќе ми се чита и коментира. Незнам дали постои како телефон што можеш да заклучиш на неколку часа и само одредена апликација пример пребарувачот да го заклучам.
Значи вистинскиот термин е зависност, не завист. Не си единствен иначе, па еве, да измрчам и другите да разберат. Завист е кога завидуваш некому. Освен ако не разбрав јас погрешно, дека уствари ни завидуваш
Тебе највеќе ти завидувам. Се шалам зависност мислев, благодарам инаку што ме корегираше. Слобдно корегирај, си знам јас дека често можам да искористам погрешен збор. Барем нешто паметно да научам кога веќе по цел ден скоро сум тука..
correction Корекција, коригирање, не е наш збор, туку поправка, поправи, ми укажа на грешката, преправи, преправка/ и тн.
Не ми се верува колку непрофесионален однос имаат во Нептун, а и речиси сите останати продавници за електроника. Вработените чуваат резервирани залихи за роднини и пријатели! Човек оди да бара производи, ги нема! Лажат, ги кријат по магацини оние што им се со најголеми попусти. Резил, ама баш ѓупска држава сме…
анхоч ти е најдобар. елипсо во Скопје, или алфи техно центар во Куманово и Скопје. ако е за бела техника
Анхоч разочараа со попусти периодов, речиси ништо не им е на попуст.. безвеза некои ситници/тракатанци.
Сите другарки и другари фатија дечковци, девојки и исто како планетата да ги проголта. Ни да вратат на пораки ни ништо. Што ви се дешава луѓе. Ве чеша да останете сами без поддршка во животот. Ако ви е. И мене ме нема, адиос.